woensdag, november 26, 2014

Christmas Wishlist



























Nog een maandje en dan is het alweer kerst! Ik ben echt gek op kerst! Lekker gezellig met zijn allen bij elkaar, genieten van het lekkere eten en daarnaast vrij van school haha :) Natuurlijk heb ik ook een aantal dingentjes staan op mijn kerst wishlist haha. Wij doen niet aan kerst, maar ik vind kerst altijd wel een tijd om mezelf even te verwennen met een klein cadeautje! Ook dit jaar heb ik weer een zeer leuke wishlist haha!

Van links naar rechts:

Mac Lipstick
Dit jaar staan onder andere een mooie lipstick van Mac en een Yankee Candle op mijn wishlist. Al een tijdje ben ik op zoek naar een mooie, donkere lipstick die goed bij mijn uiterlijk past. Ik heb bruin haar en blauwe ogen, waardoor het lastig is om een mooie kleur te vinden. Iemand tips?

Little Black Dress
Daar is het zwarte jurkje met open rug weer haha! Ik ben nog altijd op zoek...
Ik ben echt fan van zwarte jurkjes met open rug, maar ik kan nooit een mooie vinden... In dit artikel lees je waarom ik gek ben van dit soort jurkjes!

Lush!
Van Lush kan ik nooit genoeg krijgen! Nog steeds vind ik de 'let the good times roll' scrub het fijnste product. De scrub werkt goed en ruikt daarnaast zo heerlijk naar popcorn. Hmm!

Yankee Candle
Welke blogger kent deze term nu niet?! Ik wil al lang een Yankee Candle, en dan als liefste de vanilla cupcake <3 Helaas zijn ze toch wel erg prijzig...

Pailetten rokje
Dit jaar wil ik in December groots uitpakken met een keer wat meer glitters. Normaal gesproken draag ik altijd heel braaf egaal zwarte items, maar dit keer wil ik iets met glitters. Zelf vond ik dit rokje wel heel gaaf. Een rokje met pailetten staat dus ook op mijn lijstje!

Kussensloop met quote
Schattige kussenslopen<3 Ik vind vooral kussenslopenmet een mooie inspirerende quote erg gaaf.

Sand Uggs
Stiekem toch wel uggs. Ik ben nog steeds verliefd op de zandkleurige uitvoering in het laagste model. Ze zien er zo heerlijk warm uit, en daarnaast vind ik ze ook leuk staan bij veel outfits.

Black Statement Ketting
Een mooie zwarte statement ketting, maar wel met ietwat bling. Dus er mag best een glittertje in de ketting/stenen zitten. Vooral met kerst lijkt het me mooi om een gave zwarte statement ketting te dragen. Dit maakt de outfit toch net even af.

Wat staat er op jouw kerst wishlist?

Liefs,
Lisa

10 opmerkingen:

  1. Haha wat toevallig, ik heb gisteren Lush op mijn lootje geschreven en MAC Lipstick in een mooie herfstkleur staat ook op mijn verlanglijstje! Ik hoop dat je een paar dingen op je wishlist van de kertman krijgt hihi

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad toevallig haha! MAC Lipsticks zijn zoooo mooi! Ik wil hem het liefst in een donkere kleur! Zoiets als bordeauxrood lijkt me wel wat :) Liefs

      Verwijderen
  2. Je hebt erg leuke items ertussen staan!
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke items, zeker aanraders voor de feestdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh haha ik wil ooook zo'n lippenstift. Weet ook niet welke kleur helaas. Ben er namelijk nog steeds niet achter of ik een koel of warm persoon ben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad erg lastig! Als je donker haar en een wat gelere huid hebt, dan ben je een warm persoon. Je oogkleur maakt dan verder niet veel meer uit! Liefs xx

      Verwijderen
  5. Als je naar de MAC store gaat (of naar douglas) krijg je altijd topadvies. Echt een aanrader om daar gewoon eens binnen te lopen! Leuke wishlist. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ook een erg leuke wishlist! Ik zou ook nog wel een paar Uggs kunnen gebruiken haha :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke wishlist! Dat kussen vind ik echt super!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels