donderdag, november 27, 2014

Fashion: What about the boyfriend jeans?




Vandaag een artikel over een mode item wat mij de laatste tijd veel bezighoudt. Het is al een wat ouder mode item, maar nog zeker even populair. Ik heb het dan over de boyfriend jeans. De jeans die lekker losjes en laag zit. Maar is dit nou echt een item wat wij vrouwen moeten dragen? Is het niet te 'losjes', waardoor we er echt als mannen uit beginnen te zien? In dit artikel schrijf ik over mijn gedachten over de boyfriend jeans. Lees gauw verder!


Wat zijn boyfriend jeans nu precies?
Ik denk dat ieder meisje er wel eens van gehoord heeft: de boyfriend jeans. Doel van deze broek is een comfortabele zitting. De broeken hebben een laag kruis, komen vaak tot enkels en zijn een stuk wijder dan de skinny jeans die wij gewend zijn. Het motto van de vrouw was de laatste jaren niet: hoe lekkerder het zit, hoe beter, maar juist hoe strakker, hoe beter. Daarom valt dit item juist zo erg op! Het wijkt totaal af van onze 'standaard'.



Wie dragen het?De boyfriend jeans werd het eerst gespot bij Celebs als Cameron Diaz en Whitney Port. De jeans was al direct heel populair, en al gauw kwam dit nieuws aan bij de modebloggers. Tegenwoordig heeft bijna de helft van de meiden/vrouwen een boyfriend jeans in de kast hangen. Het is wel echt een zomerse broek, aangezien hij tot kort op de enkels valt en daarnaast van een vaak niet al te dikke stof is.



Mijn positieve punten
- De jeans zit lekker haha
- De jeans hebben een stoer ontwerp
- Veel boyfriend jeans hebben van die washed effecten op de broek, wat ik persoonlijk erg mooi vind!



Mijn negatieve punten
- Het ziet eruit als een hobbezak
- Ik houd absoluut niet van een laag kruis
- De broek is veels te wijd voor mij
- Lang niet iedereen kan het dragen
- De broek is lastig te combineren
- Ik vind het te niet-vrouwelijk. Het heet de boyfriend jeans, maar als ik hierin loop voel ik me ook gewoon echt een man.



Zoals jullie waarschijnlijk wel uit mijn positieve- en negatieve punten kunnen opmaken, ben ik niet zo van de boyfriend jeans. Ze zijn mij veels te mannelijk: met die wijde pijpen en dat lage kruis zul je mij niet zien lopen. Wel vind ik ze bij sommige meiden heel erg leuk staan! Voor deze jeans is wel echt een bepaald figuur nodig: je moet niet al te klein en te mollig zijn, aangezien deze broek die aspecten juist alleen maar meer vergroot.

Bij onderstaand meisje vind ik de boyfriend jeans niet mooi staan. Niet lullig bedoeld, maar ze heeft gewoon niet het figuur voor deze broek. Ze heeft al kleine benen, en deze broek maakt haar benen nog kleiner lijken (ondanks de hakken die draagt).



















































Bij het meisje hieronder vind ik de boyfriend jeans juist wel heel leuk staan! Ze heeft het leuk gecombineerd en heeft ook een goed figuur voor deze broek :)
















































Wat vinden jullie van de boyfriend jeans?

Liefs,
Lisa

11 opmerkingen:

  1. Ik vind ze wel stoer, ik zou ze zelf denk ik wel dragen. :)
    xoxo http://www.porcelainskulls.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit staat mij echt niet, maakt me alleen maar dikker! So, no!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Niet zo mijn ding maar vind dat afgewassen/kapotte wel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het kan mooi staan... maar het is niet echt mijn ding..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk er precies hetzelfde over! Bij sommige meiden vind ik het echt prachtig staan, terwijl ik het bij andere meiden helemaal niet mooi vind staan!

      Verwijderen
  6. Kunnen bij veel mensen mooi staan, ik zelf ben er niet zo'n grote fan van

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze erg leuk! Maar moet wel eerlijk toegeven dat het er ook wel heel erg aan ligt hoe iemand 'm draagt en waar diegene 'm mee combineert! Zelf zou ik ze niet zo snel dragen, maar vind ze wel erg leuk om te zien ;d

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind ze superleuk maar niet bij mijzelf want dan lijk ik nog kleiner >.<

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het echt mega leuk maar het is niet echt mijn stijl maar vind het bij andere wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels