dinsdag, november 11, 2014

October Favourite: Lush scrub créme






Vandaag laat ik jullie mijn favoriete product van Oktober zien: een beautyproduct van Lush. Ik ben nog steeds sprakeloos van die winkel, want wauw Lush is echt een toffe winkel! Ze hebben er zulke lekkere en vrolijke producten! Ik was gelijk weg van de gezichtsreiniger Let the Good times roll. Lees hieronder waarom!
De producten bij Lush hebben allemaal een verschillende, sprekende vorm kleur en geur. De ene is ontzettend zoet, en de andere is lekker fris. Ik ben verliefd geworden op deze gezichtsreiniger vanwege de geur; deze ruikt naar koekjesdeeg. Soms haal ik het dekseltje eraf om alleen maar even de geur te ruiken, hmm zo heerlijk en warm! Echt, ze moeten van deze geur gewoon een kaars maken, eentje met een bruine kleur: perfect voor de herfst!
























De inhoud van het potje is 100 gram. Nou is dit niet heel veel, in vergelijking met de prijs die je ervoor betaalt. Gelukkig heb je niet zo heel veel créme nodig per 'wasbeurt'. Wat is het gewenste resultaat? Een gezondere teint, een gave huid met geen enkel puistje, een zachte huid, een verzorgde huid, een gehydrateerde huid, een....
Dit zijn de dingen waar wij op hopen als we een product kopen, maar een product die dit allemaal biedt? Die ben ik nog niet tegengekomen hoor!
























De créme voelt vettig aan op de huid, het is een dunne substantie met een lichtgele/beige kleur. Er zitten kleine scrubdeeltjes in, wat het product geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Ik gebruik hem voor mijn gezicht, maar stiekem ook voor mijn handen. Het is een heerlijk product dat veel te bieden heeft: de geur die het achterlaat is echt gruwelijk lekker! Je huid voelt echt zacht aan, net zo zacht als een babyhuidje, en de huid wordt goed gehydrateerd. In de créme zitten kleine maïskorrels, die moeten zorgen voor een gezondere en frisse teint. Ik merk helemaal niks van die gezondere, en frisse teint en ik vind die maïskorrels alleen maar vervelend haha. Daarom vermijd ik ze tijdens het opdoen! ;)

Hieronder kunnen jullie zien welke (natuurlijke) stoffen er in dit product zitten. Vooral glycerine en kaneelpoeder zijn stoffen die goed zijn voor de conditie van de huid. Glycerine helpt de huid vocht vast houden, en kaneelpoeder heeft een anti-bacteriële en anti-septische werking en helpt wanneer je snel last hebt van puistjes.

























Ik gebruik de Let the good times roll gezichtsreiniger elke ochtend onder mijn dagcréme. Mijn huid voelt zijdezacht aan, en ruikt heerlijk naar koekjesdeeg (het is niet een te sterke geur, maar gewoon lekker!).
Hij is nu helaas weer op, dus ik zal weer een nieuwe moeten kopen haha!
Let the good times roll is te koop bij Lush voor €9,90 per 100 gram.


Wat is jouw favoriete product van Oktober?

Liefs,
Lisa

4 opmerkingen:

  1. Dit klinkt heerlijk! Snel maar weer eens naar de Lush :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig! Ik heb hier net een staaltje van gekregen bij Lush :D En yup! Ik vind Lush ook echt geweldig. Hun producten doen echt wonderen voor m'n huid. M'n favoriet van de maand? Mask of Magniminty :)

    x Aurélie

    BeantwoordenVerwijderen

Labels