maandag, november 17, 2014

Personal: My week in pictures #1






YAY: Mijn eerste week in pictures! Ik heb weer genoeg beleefd afgelopen week, en vandaag wil ik dit lekker met jullie delen. Zelf vind ik het altijd leuk om dit soort artikelen te lezen, maar laat me weten wat jullie van dit soort artikelen vinden!
Afgelopen week ben ik onder andere bij de Primark geweest, bij de Margriet Winterfair, bij El Popo en daarnaast ben ik natuurlijk naar school geweest. Een drukke week, maar zeker een week om positief op terug te kijken. Ik heb lekker in mijn vel gezeten afgelopen week, en dat doet mij goed om te vertellen. Laten we maar gauw naar de foto's kijken!




Tussen al de drukte door, vind ik het heerlijk om lekker in bed te kruipen met een goede serie en een lekker ontbijtje. Ik ben vooral fan van onderstaande series:
- Pretty Little Liars
- The Vampire Diaries
- Nashville






































Jaja, ik moet er ook aan geloven: ik moet tegen half December 4 literaire boeken hebben uitgelezen voor Nederlands. Dat wordt doorlezen...


























Deze warme sokken/sloffen komen van de Primark en zitten zo lekker! Ze zijn echt heerlijk warm, en ook zit er antislip onder, zodat je niet uitglijdt op gladde vloeren. Daarnaast vind ik de kerstprint ook zo schattig <3



Lekker aan mijn blog werken! Ben zo trots op hoe het nu gaat! Word zo vrolijk van jullie lieve reacties :)


Oehhhh <3 Warme wafel met warme kersen en slagroom. Wel heel erg machtig...





































Samen met een vriendin even een drankje doen in de stad! We konden (ondanks het koude weer) lekker buiten zitten, vanwege een heater haha. Daarnaast houdt een wijntje mij ook altijd wel warm ;)






































1,5 jaar samen met mijn vriend! Dit lieve kaartje had hij gestuurd! Schattig <3





































Lekker uit eten gaan bij el popo om te vieren dat we 1,5 jaar samen zijn! Ik heb nachos als voorgerecht gegeten, en als hoofdgerecht de mixed grill. Yumm!























6 December vieren we Sinterklaas bij mijn vriend door middel van surprises. Ook ik moest er dus aan geloven om weer een goed idee te bedenken voor de surprise, en ik denk dat dat gelukt is! Op deze foto ben ik voorbereidingen aan het treffen :) rara wat ga ik maken?





































Eindelijk weer eens wezen hardlopen! Ik moet echt wat meer aan mijn figuur gaan doen; anders word ik echt een papzak (aangezien ik nogal van lekker eten houd, en weinig sport haha).


Samen met mijn lieve mama bij de Margriet Winterfair in Utrecht <3
Eindelijk weer een keer samen een dagje uit: het is lang geleden dat we dit voor het laatst deden. Ik heb een heerlijke dag gehad, en morgen komen de foto's en het verslag op Revive-Style van deze dag :)


Dit was wel zo'n beetje mijn week!
Hoe was jullie week?

Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Wat zien de wafels er lekker uit, maar het was vooral erg gezellig die avond :)!

    Zelf vind ik het ook erg leuk om een week overzicht terug te lezen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super gezellige week en jaaa dit soort artikelen zijn altijd leuk! Gefeliciteerd met jullie 1,5 jaar en ben benieuwd wat die surprise wordt haha..The Vampire Diaries kijk ik ook steevast elke week hihi (en nog veel te veel andere series, oeps)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kijk ook veel te veel series. En het wordt alleen nog maar erger als we de winter ingaan.... whoops haha! Liefs xx

      Verwijderen
  3. Dat ziet eruit als een leuke week! Mooie foto's! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah ziet er fijn uit! (en 1,5 ha, doe je goed, congrats!)

    BeantwoordenVerwijderen

Labels