zondag, december 28, 2014

Christmas Presents
























Ik heb dit jaar zulke leuke cadeautjes gekregen met kerst, dat ik niet kan wachten om ze met jullie te delen! En dat is dan ook precies wat ik vandaag ga doen. Het was 1 van de eerste keren voor mij, dat we cadeautjes deden met kerst. Normaal gesproken eten we gewoon lekker gezellig met de familie, maar zijn er geen cadeautjes in het spel. Bij mijn vriend deden we vorig jaar cadeautjes, en dit jaar deden we ook nog kerst bij mijn familie thuis! Dubbel zo leuk hihi. Kijk hieronder gauw mee naar mijn cadeautjes!We begonnen eerste kerstdag bij mij thuis. Mijn moeder en stiefvader maakten het hoofdgerecht, mijn broer en zijn vriendin maakten het nagerecht en mijn vriend en ik maakten het voorgerecht. We maakten zelf een heerlijke kruidige tomatensoep, daarnaast maakten we knapperige kaasstengels en maakten we een frisse kruidenboter die gesmeerd kon worden op de sneetjes brood die we roasterden. Hmmm! Het was heerlijk <3 Ook het hoofdgerecht en het nagerecht waren erg lekker!

Tweede kerstdag waren we bij mijn vriend thuis, waar wij het hoofdgerecht maakten. Dit keer maakten we een mixed grill, met allerlei verschillende soorten vleesjes. Daarnaast hadden we aardappeltoefjes (ik weet geen andere naam haha) in de oven gedaan, en die waren zo knapperig! <3 Ook hadden we er nog een frisse salade bij.
Ook dit keer waren het voorgerecht en het nagerecht erg lekker! Alhoewel ik de créme brûlé wel heel erg lekker vond als dessert haha :) Dat ga ik volgend jaar maken denk ik, als Rick het er mee eens is...

Ik heb ontzettende leuke kerstdagen gehad, en ik begin helemaal weer te glimlachen nu ik dit bericht aan het typen ben hihi!
Laten we gauw doorgaan naar de cadeaus, want dit zijn er nog al wat!
























Mijn favoriete, veels te dure geurtje die al heel lang op mijn wishlist stond: lady million! Ik had een tijdje geleden bij de Zara al een soortgelijk geurtje gekocht, maar ik ben zo blij dat ik nu de 'echte' heb! Hij ruikt zo lekker fris, fruitig en zoet. Hmm <3

























Ook dit geurtje is erg lekker! Dit is surprise van Heidi Klum. Hij is vrouwelijk en heerlijk zoet. Geschikt voor zwoele zomeravonden haha!



Cadeaukaarten voor de bioscoop en de Hunkemöller. Altijd goed natuurlijk! Ik ben gek op naar de bioscoop gaan en van lingerie kan ik nooit genoeg hebben!



Chocoladekerstman en een heerlijke doucheschuim van de Hema. Iedereen kent de douche gels van Rituals, maar ook de Hema en de Albert Heijn hebben tegenwoordig heerlijke douche gels met zacht schuim.



LUSH <3 Ik heb een zoet zeepje gekregen en een hele frisse showergel met de naam Happy Hippy. Ik heb ze allebei nog niet gebruikt, maar het lijken me hele fijne producten.

















Deze waardebon voor een fotoshoot heb ik gekregen van mijn vriend. Ik mag zelf kiezen met wie ik hem ga doen, maar ik weet zeker dat ik hem met hem wil doen. Dat wil ik al een hele tijd, en nu gaat het dan ook eindelijk gebeuren. Wiehooo!
























2 theeglazen met dubbelglas. Ik ben echt een theemuts, maar ik vind het kopje altijd zo warm om vast te houden. Wanneer het dan goed vast te houden is vergeet ik het en dan drink ik koude thee. Dit is dus echt een oplossing :)
























Een DIY om zelf geurkaarsen te maken. Ik ben wel een creatief meisje en dit lijkt me ook heel leuk om uit te proberen. Na mijn tentamenweek ga ik hiermee aan de gang en natuurlijk krijgen jullie het resultaat te zien.



December kraskalender! Ik heb er deze maand 3 gekregen en ik heb in totaal €15 gewonnen dus ik mag niet klagen.



Haha, een Mr en Mrs. serviesset! Ik vind dit soort dingen zo leuk! Ik wil in mijn eigen huis later ook het dekbed van Mr en Mrs hebben. Vrouwen hebben nu eenmaal vaak gelijk, toch?!
























Een extra accu voor mijn telefoon (die veels te snel leeg gaat). Ik had er 1 gekocht, maar die beviel me eigenlijk niet zo goed. Nu heb ik er 1 die heel goed werkt, dat weet ik aangezien mijn vriend dezelfde heeft haha. Happy me! :)
























Ik denk dat jullie allemaal wel weten dat ik ontzettend gek ben op pizza! Het liefst heb ik een pizza met veel kaas, mozzarella en ananas. Yumm! Ik heb dan ook een speciaal pizzabord gekregen die echt de grootte heeft van een pizza! Vinden jullie hem niet leuk?
























Last but not least: een heerlijk kleed, die van de buitenkant een chocomelkleur heeft en van de binnenkant een gebroken wit kleur heeft. Hij is zo lekker zacht! <3
Ook ben ik weer verwend met 2 heerlijke douche gels van Rituals. De witte is mijn favoriet: deze ruikt lekker zoet, maar heeft ook weer niet een té sterke geur.

Daarnaast heb ik ook nog een hele mooie zwarte zachte sjaal gekregen, maar die hebben jullie gisteren al in een outfitpost kunnen zien!

Dus....dat was een lange post haha! Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn kerstcadeautjes te zien. Ik ben er in elk geval erg blij mee :)

Hoe heb jij kerst gevierd?
Liefs,
Lisa

8 opmerkingen:

  1. Leuke post! Ik vind de set waar je zelf kaarsen mee kan maken erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat veel leuke dingen heb je gekregen, vooral dat serviesset!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wauw, wat een super leuke cadeaus! Heerlijk die Lush dingen en parfums! Heel leuk (:Wij doen altijd een cadeautjesspel met allemaal kleine leuke cadeautjes, ook heel leuk! (:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi ik ben er zelf ook heel blij mee :) wij deden afgelopen jaren met sinterklaas ook een spel met allerlei kleine cadeautjes. Dit was altijd zo leuk! Ik mis het wel eigenlijk. Xx

      Verwijderen
  4. Wow jij ben echt verwend! Dat setje waarmee je zelf kaarsen kan maken, is echt tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke cadeaus! Die Mrs. Always Right mok heb ik ook haha! Lekker groot is ie ook hihi! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik hou echt van de geur Lady million! Ik heb hem deze zomer gekocht, maar ik laat dat laatste beetje er nog inzitten zodat ik hem niet hoef weg te gooien haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een te gekke cadeaus, die wil ik ook wel krijgen.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels