maandag, december 01, 2014

EVENT: I Love Beauty Event





Afgelopen zondag ben ik naar het I love Beauty event geweest in Zwolle. Samen met mijn vriend (jaja, hij wilde mee haha) ging ik op pad om de nieuwe ontwikkelingen op beautygebied te ontdekken. We hebben een ongelofelijke leuke middag gehad, en ik heb ook weer het een en ander bijgeleerd. Daarnaast heb ik ook een aantal dingen geshopt, die ik van de week aan jullie zal laten zien :)

Eigenlijk was het mijn doel om gewoon lekker een rustige zondag te houden samen met mijn vriend, maar dit is uiteindelijk een hartstikke leuke en drukke middag geworden haha. Dit kwam doordat ik van een andere blogster twee kaarten op het laatste moment kreeg, aangezien het haar niet goed uit kwam. Deze 'haar' is trouwens Sharmila. Haar blog is te vinden via deze link!

Tegen 14:00 waren we in Zwolle en we hebben er ongeveer 2 uurtjes rondgelopen. Het event vond plaats in de IJsselhallen en besloeg een niet al te grote ruimte. Zoals jullie eerder op mijn blog hebben kunnen lezen, was ik ook aanwezig bij de Margriet Winterfair in Utrecht, en als je dit Beauty Event met de Winterfair vergelijkt, valt het nogal in het niets qua ruimte.

Het was de eerste keer dat dit event georganiseerd werd, en wat waren er leuke kraampjes! Alles was gericht op beauty, lifestyle en verzorging. Heerlijk! De grond was helemaal bedekt met knalroze vloerbedekking, overal waren roze details in terug te vinden (zelfs in de mayonaise haha) en alles was gewoon leuk en gezellig aangekleed!

Er waren onder andere kraampjes van:
- The Body Shop <3
- BabyLiss stond er ook
- Yankee Candles
- Sabon
- Max Pro
- Rimmel

Daarnaast waren er twee eetgelegenheden, was er een podium (waarop wat kleine workshops werden gegeven) en waren er de 'echte' workshops waar je een kleine bijdrage voor moest betalen. Toen wij aankwamen waren alle workshops al vol, dus hier heb ik helaas niet aan mee kunnen doen.

Ik heb mijn haar laten stijlen bij Max Pro: een heel professioneel bedrijf met verschillende soorten stijl- en krultangen voor echt kappersgebruik. De meisjes die er werkten waren heel vriendelijk, en ook ben ik heel blij met het resultaat! Ben benieuwd hoe lang het blijft zitten haha :)

Ik heb Cynthia (Misslipgloss) heel eventjes kort gezien, maar ik heb haar verder niet gesproken en ben ook niet op de foto met haar geweest. Daar was de rij te lang voor haha!

Hieronder kunnen jullie wat foto's zien van het I love Beauty Event!






















































































Lippenstift uitproberen hihi!
































































































Haha 2 uitersten: aan de ene kant krullen en de andere kant stijl!






































































































































Ben jij aanwezig geweest bij het I love Beauty Event?

Liefs,
Lisa

11 opmerkingen:

  1. Ziet er leuk uit! Ik woon in Belgiƫ en vind het jammer dat ik altijd zo lang onderweg ben voor die events. Daarom komt het er niet van om te gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is inderdaad vervelend! Zijn er geen events in Belgiƫ waar je naar toe kan? Liefs

      Verwijderen
  2. Wat een leuke foto's zeker die laatste!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het ziet eruit alsof je het enorm naar je zin hebt gehad! Lijkt me zo gaaf met al die beauty producten! En wat een leuke laatste foto!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aah hele leuke foto's!

    En de lippenstift staat je prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk artikel! ik wilde er supergraag bijzijn maar kon helaas niet:( Stijl haar staat je erg mooi. x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo leuk he dat je mocht gaan! Ik vind het een erg leuk verslag geworden en prachtige foto's. En wat heb je een lieve vriend!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie foto. Jullie lijken wel een fotomodellen-koppel.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Awh wat een lief compliment. Dankjewel <3

    BeantwoordenVerwijderen

Labels