woensdag, december 17, 2014

Wat vind ik van Lush?






Vandaag wil ik een artikel wijden aan het merk Lush. Het merk waar producten gemaakt worden van natuurlijke producten. Het merk waar je geurzintuigen enorm geprikkeld worden en het merk waar ik altijd zo ontzettend vrolijk van word! Ik ben fan van lush, en dat heeft ook zeker zo zijn redenen. Lees je mee waarom ik zo ontzettend gek ben van Lush?


Milieuvriendelijk
Allereerst: Lush is HET merk als het gaat om natuurlijke producten. Daarnaast is Lush absoluut fel tegen dierproeven, waardoor ze hun producten het liefst 'vegavrij' maken. Hier word ik heel vrolijk van. Ik vind het vreselijk om te zien hoe dieren mishandeld worden en gebruikt worden voor ons welzijn, bah! Ook recycled Lush haar verpakkingen van de producten, wat ontzettend goed is voor het milieu. Op alle vlakken is Lush dus ontzettend milieuvriendelijk en is het een voorbeeld voor de andere cosmeticamerken.




Diversiteit
Lush is ook the place to be wanneer je een cadeautje zoekt voor iemand, of gewoon even lekker je hoofd leeg wil maken en wil rondneuzen in een heerlijke winkel! De producten die Lush verkoopt zijn ontzettend divers. Zo hebben ze onder andere heerlijke zeepjes, gezicht scrubs, en body lotions, maar ook verse gezichtsmaskers en diverse varianten lip scrubs. Ik vind persoonlijk de gezicht scrubs erg lekker, en dan vooral de let the good times roll! Wisten jullie ook, dat Lush verschillende soorten shampoobars verkocht en heerlijke badproducten?! En alsof dit nog niet genoeg was, verkoopt Lush ook nog allerlei make-up producten. Kortom: er is voor ieder wat wils!
Daarnaast hebben ze op dit moment ook weer de leuke kerstcollectie in de winkel/online staan, en ook hierin zitten weer heerlijke producten!



Beleving
Lush is voor mij de winkel waar ik kan genieten, waar ik even tijd voor mezelf kan vinden. De uitstraling van de winkel is gezellig, warm en opvallend tegelijk. Overal in de winkel hangen borden met verschillende teksten in witte koeienletters, wat de winkel heel speels maakt. Daarnaast ruiken de winkels heerlijk! Altijd als ik een Lush winkel binnenstap, ervaar ik echt een geurenexplosie die mij heel gelukkig maakt. Door deze geuren, raak ik nieuwsgierig naar de verschillende producten. Meestal ben ik al aan het rondneuzen in de winkel, zonder dat ik dat echt doorheb haha. Ik kijk wat om mij heen, en voor ik het weet heb ik al weer een product in mijn handen!

Service
Ik vind het personeel bij Lush ontzettend klantvriendelijk en op de klant gericht. Tot nu toe ben ik bij de vestiging in Den Haag, Utrecht en Amsterdam geweest. Bij elke vestiging viel het mij op, dat het personeel weet waar ze over praten en dat ze er ook echt van genieten om mensen wat meer bij te leren over het merk Lush. Daarnaast zijn (de meesten) ontzettend enthousiast!

Bereikbaarheid
Inmiddels heeft Lush al 12 vestigingen in Nederland en raakt het merk steeds populairder onder het Nederlandse volk. Ik zou heel graag een Lush in de buurt van Deventer/Apeldoorn willen hebben, dit is voor mij om de hoek. Maar met 12 vestigingen, is Lush een winkel die goed bereikbaar is. Daarnaast is online shoppen natuurlijk ook mogelijk; handig voor de mensen die weinig tijd hebben zoals ik bijvoorbeeld!

Perfecte cadeau
Lush heeft zelf een aantal cadeauboxen samengesteld, waarin allerlei verschillende, lekkere producten zitten. Voor iedere prijsklasse is er wel een leuke geschenkset. Daarnaast zijn alle producten die Lush verkoopt, erg leuk om te geven en om te krijgen. Ik vind Lush het perfecte cadeau voor meiden/jongens die bewust bezig zijn met het reinigen van hun lichaam en houden van heerlijke geuren en een zachte huid!



Favorieten
Ieder meisje heeft zo haar eigen favorieten bij een merk, en ook ik heb zeker een aantal favorieten van Lush. Zo vind ik onderstaande producten erg lekker:
- Let the good times roll (gezicht scrub)
- Ocean Salt (gezicht scrub)
- Honey Trap (lippenbalsem)
Daarnaast wil ik heel graag nog een keer een massagebar proberen, aangezien ik deze nog nooit geprobeerd heb.

Kortom: ik vind Lush echt een heel fijn merk. Ik vind het fijn dat het merk zo milieubewust is, en dat de producten die ze verkopen ontzettend divers zijn. De producten zijn van goede kwaliteit en ruiken zo lekker haha! Mocht je nog nooit een kijkje hebben genomen in deze winkel, dan wil ik je bij deze aansporen om dat wel te gaan doen. Het is het zeker waard!

Wat vind jij van Lush?

Liefs,
Lisa

2 opmerkingen:

  1. Ik vind lush echt zo'n snoepjeswinkel. Alleen wel een prijzige snoepjeswinkel en je moet er toevallig eentje in de buurt hebben. Tot nu toe heb ik slechts één lush product

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aaah ik wil bijna rechtstreeks naar de LUSH fietsen om meer in te slaan. Wat een heerlijke producten allemaal en stuk voor stuk ruiken ze zo lekker.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels