woensdag, januari 28, 2015

Lifeupdate: mijlpaal bereikt!Hoi lieve lezers,

Ik heb zoiets leuks om jullie te vertellen! Ik heb namelijk een mijlpaal in mijn leven bereikt, en daar ben ik zo supertrots op! Vanochtend was het zeker even spannend, en de zenuwen gierden ook echt wel door mijn lichaam, maar uiteindelijk is het mij wel gelukt en kan ik nu vol trots zeggen "dat heb ik toch maar even mooi gedaan". Lees gauw verder!

Vanochtend om 07:30 was het zover: ik moest klaarstaan om opgehaald te worden door mijn rijinstructeur. Samen reden wij naar het examencentrum, waar mijn rijexamen plaats zou vinden. Ik heb afgelopen nacht nauwelijks geslapen, omdat ik zo ontzettend zenuwachtig was! Toen ik in de auto stapte bij mijn instructeur, waren die zenuwen pats boem weg. Ze waren er gewoon niet meer. Relaxed ben ik naar het examencentrum gereden, om daar nog een kwartier te hebben moeten wachten voordat mijn rijexamen echt plaats zou vinden. Tijdens dat kwartier kwamen de zenuwen wel weer een beetje op, maar ik heb ze zo ver mogelijk proberen te onderdrukken.

Om 08:00 stapte ik in de auto, vol zelfvertrouwen en eigenlijk geen zenuwen. Ik was er klaar voor, dat voelde ik. "Bring it on" was de gedachte die ik op dat moment had, en dit gaf mij een hele grote boost! Voor ik het wist had ik alweer 30 minuten gereden en stond ik alweer buiten de auto bij het examencentrum. De rit was goed verlopen naar mijn idee (ik had iniedergeval geen ingreep gehad) en ook liep alles gewoon lekker. Mijn examinator heeft nog een tijd staan kletsen met mijn rijinstructeur, en toen werd daar tussen neus en lippen door gezegd: 'ohja, Lisa je bent geslaagd". Uhm, bedankt? Ik was er eerst gewoon stil van. Later pas ging er door mijn hoofd heen, AAAH IK BEN GEWOON GESLAAGD VOOR MIJN RIJBEWIJS!. Wat een heerlijk gevoel was dat!
9 februari word ik 18, en dan vraag ik ook gelijk mijn rijbewijs aan. Dit betekent dus, dat ik vanaf half februari gewoon zelfstandig mag rijden. Aaahhh (even een geluksmomentje voor mijzelf!).

Ik ben ontzettend blij, maar vooral heel trots op het feit dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Gedachten als "ik kan het wel", "zie je nu wel dat het lukt" gaan door mijn hoofd en die gedachten motiveren mij enorm om ook mijn andere doelen dit jaar te gaan behalen.

Tot snel!Liefs,
Lisa

5 opmerkingen: