zondag, januari 18, 2015

Outfit: Nieuwe spijkerbroek, printed top en beige laarzen
























Jaaa, vandaag weer een nieuwe outfit! Eigenlijk wilde ik gisteren al foto's maken, aangezien het toen heel mooi weer was, maar toen moest ik de hele ochtend werken, waardoor ik 's middags de hele middag in bed heb gelegen haha. Vandaar dat ik vandaag heel graag outfitfoto's wilde maken, ondanks het slechte weer: grijs, regenachtig en er is geen zon te bekennen. Gelukkig was het droog toen wij de foto's maakten, en ik kan ook niet wachten om jullie de foto's laten zien!
De broek die ik draag, heb ik afgelopen woensdag in Enschede gekocht bij de Only. Ik was op zoek naar een paar mooie spijkerbroeken, en uiteindelijk ben ik voor twee spijkerbroeken geslaagd bij de Only. Deze broek vind ik erg gaaf, vooral vanwege de kleur en de ritsjes bovenin. Ze geven deze broek net wat extra's.

Daarnaast draag ik mijn beige suéde laarzen, die ik een tijdje terug kocht in Apeldoorn. Ik vind ze nog steeds onwijs mooi, en ze passen overal bij. De reden waarom ik ze niet vaak aan heb, is dat ik mij toch best wel lang voel bij mijn vriendinnen als ik deze schoenen aan heb. Ik voel me daardoor ongemakkelijk en onzeker, dus vandaar dat ik ze niet aantrek naar school. Wel trek ik ze aan als ik met mijn vriend naar de stad ga of iets leuks ga doen; ze zijn net wat chiquer dan gewone sneakers en wanneer hij zijn Timberlands aantrekt ben ik nog steeds kleiner dan hij. Happy me!

Verder draag ik mijn favoriete spijkerjasje en mijn nieuwe top (ook van de Only). Hij heeft een lekkere drukke print, maar door de kleuren kan hij overal bij. Like it :)

De ring en ketting die ik draag, heb ik gekregen van mijn vriend als cadeautjes. De ketting kreeg ik toen wij een halfjaartje bij elkaar waren, en de ring voor afgelopen kerst. De armband die ik draag, heb ik een tijdje terug voor mezelf gekocht, om mijzelf eraan te herinneren dat ik er mag zijn, en dat ik niet onzeker hoef te zijn. Een kleine reminder met positieve gedachten zeg ik maar zo.

Nadeel van dit vieze weer: het licht is niet goed, en de kwaliteit van de foto's is ook veel minder dan  normaal. We snappen nog steeds niet goed hoe onze camera werkt, en dat is superfrustrerend...

Anyway, hieronder kunnen jullie de foto's zien!


 













































































PS: Meet my boyfriend: Rick. Is het geen lekkerding zo?
























Wat vind jij van deze outfit?
Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Leuke outfit, ik vind je laarsjes erg leuk! De kleur is zo mooi! En leuk die foto van je vriend erbij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit, die schoenen vind ik echt super gaaf! Leuk gecombineerd! Ik zat laatst te twijfelen of ik m'n spijkerjasje wel bij een spijkerbroek moet doen maar ik vind het heel leuk staan, toch maar eens proberen (:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha herkenbaar! Hier heb ik ook heel lang en vaak over getwijfeld, maar een spijkerjasje kan prima bij een donkere spijkerbroek :) Ben benieuwd naar je outfit! Liefs xx

      Verwijderen
  3. Leuke spijkerbroek heb je gekocht zeg! Voor mijn vriend hoef ik echt niks te kopen dat vind hij echt totaal niet leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kleding heb je! Ik moet wel zeggen dat ik je laarzen echt geweldig vindt!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels