vrijdag, februari 20, 2015

Fashion: Favorieten nieuwe collectie Mango
Hebben jullie allemaal al de nieuwe items van de Mango gezien? De nieuwe collectie is verfrissend, modern, simpel en ook nog eens heel strak. Toen ik de foto's van de nieuwe items in mijn mailbox zag verschijnen was ik al gelijk enthousiast! Nu staan de items ook op de site, en ik kan niet wachten om een aantal items te bestellen. In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete kledingstukken zien van de nieuwe collectie van Mango. Kijk je mee?

Allereerst even wat korte informatie over de nieuwe items van de Mango. Dit jaar gaat Mango voor basic kleuren als wit, zwart en (donker)blauw. Ook de stipjes, taillebroeken en loszittende kleding komt weer in de mode en zijn goed te herkennen in deze collectie van Mango. Zowel vrouwelijkheid als de 'tomboy' zijn terug te vinden in de kledingitems, en de afwisseling tussen deze 2 verschillende stijlen is erg gaaf om te zien. Ik ben persoonlijk meer van de elegantere items die vrouwelijkheid uitstralen, maar een mooi donkerblauwe denim jacket vind ik ook wel heel gaaf!

1: blouse met satijnen appliques €34,99
2: blouse met plooien €29,99
3: doorgestikte rok €34,99
4: jurk met tulen pand €39,99
5: gestreepte bouclĂ© cape €79,99
6: blouse met stippen €24,99

Zoals jullie kunnen zien ben ik heel fan van de zwart/witte items van de Mango. Ze zijn chique, elegant, maar toch opvallend. Ook wil ik nog heel graag een paar gele items scoren! Het gele blousje hierboven vind ik echt super! Voordat ik de kleur geel kan dragen, moet ik toch nog wel even wat bruiner worden haha :)

Ook is er op dit moment een preview van de lentecollectie van Mango te zien op hun site. Hier komen juist weer heel erg de natuurkleuren naar voren, zoals bruin en beige. Ik ben benieuwd naar hoe de lentecollectie eruit komt te zien!

Wat is op dit moment jouw favoriete kledingstuk?

Liefs,
Lisa

2 opmerkingen: