dinsdag, februari 24, 2015

Favo series!

 


Ieder meisje kijkt weleens series, right? Ik vind het heerlijk om weg te kunnen kwijlen bij romantische series, maar ook spannende series vind ik fantastisch! Zolang er maar leuke mannen inspelen, het verhaal goed is opgezet en het een niet al te oude serie is. Lees: een serie is met slechte kwaliteit, en hele slechte kleding dat in dat tijdperk in was. Benieuwd naar mijn favoriete series? Lees gauw verder!


#1
Allereerst mijn meest favoriete serie OOIT: The Vampire Diaries. Elke keer wanneer ik Stefan of Damon Salvatore op mijn beeld zie verschijnen moet ik mezelf even knijpen. Want wauw, wat een kerels zijn dat zeg! Ze hebben een heerlijk lichaam, een sterk gezicht en afwisselend een 'fout' karakter. Daarnaast vind ik de verhaallijn van de serie erg goed: er is voldoende afwisseling en de afleveringen zijn nooit saai. Hier komt nog eens bij dat de liefdesrelatie tussen Elena en Stefan en Elena en Damon zo intens is dat je gewoon helemaal mee leeft. Oh, en het acteerwerk is ook nog eens super! TVD is te zien op Netflix.
#2
Iedereen wil weleens wraak nemen op personen die jou onrecht hebben aangedaan. Maar in de serie revenge gaat het nog een stuk verder dan simpelweg 'wraak' nemen. De vader van Emily (hoofdpersoon) is ten onrechte vermoord en Emily doet er alles aan om de mensen die dit veroorzaakt hebben te laten boeten. Het is een spannende serie, maar ook een romantische serie. Je ziet hoe Emily af en toe van haar 'revenge pad' afgeraakt en in de liefde haar troubles vindt, maar dat maakt deze serie juist een goede serie. Aanrader voor de meiden die The Vampire Diaries en Pretty Little Liars ook leuk vinden.


#3
Oke, ik ben gek op zingen en het liefst zou ik dit de hele dag door doen. In Nashville draait het allemaal om zingen en het bereiken van de top. Maar, het gaat dan wel om een heel specifiek genre: Country. Ik ben helemaal niet van countryzang, maar de manier waarop de liedjes gekozen worden en hoe het verhaal zich afspeelt, is Nashville ook een echte aanrader! In Nashville spelen jaloezie, liefde en het streven naar succes een grote rol. Nashville is te bekijken op Netflix.#4
Dit is een serie die helemaal in een nieuw jasje is gestoken. In de jaren '80 was deze serie al heel populair onder de meiden, maar aangezien we nu in 2000 leven is de serie opgefleurd en gemoderniseerd. Ik heb het over de serie 90210: een serie die gaat over het drukke en hectische leven van tieners. Deze tieners leven in Beverly Hills en hebben het (zacht uitgedrukt) helemaal niet verkeerd. Ze leven een luxe bestaan en kunnen gaan en staan waar ze willen. Maar... ook in deze serie zijn er problemen. En rijkdom is erg leuk, maar ook dit kan voor heel wat problemen zorgen. Oh, en dan heb ik het nog niet eens gehad over de jaloezie in de liefde! Heerlijke wegkijkserie!
Wat is jouw favoriete serie?
Liefs,
Lisa

4 opmerkingen:

 1. 90210 is zoo leuk! Ik heb hem alleen nooit helemaal af gekeken :D elke keer opnieuw begin ik bij seizoen 1 en stop ik na 3 seizoenen :')

  love, Turn it inside out

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik denk er ook over om Revenge te gaan kijken.. Maar ik vind PLL te eng dus ik weet niet of Revenge dan ook niet te creepy is voor me. Leuke blogpost!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik vind Life Unexpected erg leuk, maar die heeft helaas maar 2 seizoenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja Life Unexpected is ook echt fantastisch! Ik was er echt verslaafd aan en voordat ik het doorhad was ik al door de serie heen... Had wat mij betreft ook wel wat meer seizoenen mogen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen