zondag, maart 01, 2015

Outfit: Gedraaide rok, printed top en beige lang vest

























Het is al een tijdje geleden dat er een outfit online is geweest op Revive-Style. Gisterochtend was het zo mooi weer, dat ik besloot om samen met mijn vriend even snel wat foto's te schieten. Het licht werkte goed mee, (YAY) en de omgeving waar de foto's gemaakt zijn past goed bij de outfit. Eigenlijk verliep alles op rolletjes, en voordat we het wisten waren we alweer klaar. Kijk je mee naar de foto's in dit artikel?

Op deze foto's draag ik mijn nieuwe rok van The Sting. Ik heb hem afgelopen week gehaald en ik ben er zo blij mee! Hij is net wat chiquer dan een simpel basic rokje vanwege de plooien en de vorm. Hij zit lekker, heeft een perfecte kleur (namelijk: zwart), is gemakkelijk te combineren en is GEWOON leuk haha :)




Daarboven draag ik mijn nieuwe shirtje van de H&M, die ik ook afgelopen week heb gekocht. Ik heb het shirtje gekocht vanwege de kleur en de printed letters die erop staan. Ik vind tops met van die grote zwarte letters zo gaaf!
Het beige vest wat ik draag heb ik al een tijdje niet gedragen, maar bij dit rokje en dit shirtje past hij echt perfect. Lekker natuurlijk en warm :)




















































Om de outfit af te maken, heb ik mijn zwarte laarsjes aangetrokken en mijn zwarte statement ketting omgedaan. Door de ketting wordt de outfit net wat opvallender, en door de zwarte panty en laarsjes net wat chiquer.

























Oh, we hebben gisteren ook wat close-ups geschoten. Het licht was zo mooi, dat we eigenlijk wel moesten haha! Ik vind ze zelf wel heel gaaf geworden. Wat vind jij?


Wat vind jij van deze outfit?
Liefs,
Lisa

6 opmerkingen:

  1. Wauw, ik vind vooral je nieuwe rokje echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk rokje! leuk gecombineerd ook en je foto;s zijn inderdaad erg mooi geworden. Is het een skirt of echt een rok?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Officieel is het een skirt! Fijn om te horen dat je de outfit en foto's mooi vindt :) liefs xx

      Verwijderen
  3. Wauw, heel erg leuk! Mooie outfit en prachtige foto's

    BeantwoordenVerwijderen

Labels