donderdag, juli 23, 2015

New in: Sportbroek + tops





Afgelopen week liep ik in de stad en werd ik omringd met sport tops en broeken in allerlei soorten felle kleuren. De 1 was nog mooier en opvallender dan de ander en terwijl ik juist net tegen mijzelf had gezegd dat ik minder kleding moest kopen, werd ik overvallen door een verlangend gevoel naar sportkleding. En tja, uiteindelijk heb ik toegegeven aan dit gevoel en ben ik met een sportbroek en 2 tops naar huis gefietst. Oeps... In dit artikel wil ik jullie deze items laten zien!


Voordat jullie denken dat ik echt een shop-a-holic ben; ik had de sportkleding nodig! Ik heb maar 1 sport setje, en ik sport de afgelopen weken minimaal 3 tot 4 keer in de week. Dat betekent dus dat mijn sportkleding niet altijd op tijd uit de was komt, en ik in een niet al te beste joggingbroek en een basic hempje de sportschool in moet. Sporten in die kleding is echt niet fijn en dat zorgde er dus voor dat ik nieuwe sportkleding nodig had.










De broek die ik gekocht heb komt van de Lidl, daar is deze week een aanbieding met allerlei soorten sportkleding. Aanrader! Het is een driekwart stretchbroek en hij bevat een panterprint in het zwart/wit/grijs. Aan de bovenkant zit een brede boord, waardoor de broek goed aansluit en lekker zit. Op de achterkant van de broek (ter hoogte van mijn kont haha) zit een roze rits. Geen idee waarom hij er zit, ik heb er namelijk geen voor- of nadeel bij, maar het ziet er wel leuk uit moet ik zeggen :)











De roze sport top komt ook van de Lidl en bevat dezelfde print als de broek. Het is ook echt een setje! Het stofje is lekker dun en plakt niet aan mijn huid. Ideaal voor een goede ventilatie voor tijdens het sporten! Daarnaast ben ik fan van de lekkere, opvallende roze kleur. Lekker meisjesachtig!



Last but not least: deze sportbeha van de Primark. Deze beha zit echt als gegoten! Hij sluit goed aan en geeft goede ondersteuning voor tijdens het sporten! Ik weet nu al, dat ik deze beha niet alleen voor het sporten ga gebruiken, maar ook voor tijdens een heerlijk middagje netflix kijken in mijn pyjamabroek. Doordat de kleuren overeenkomen met die van de sport top- en broek van de Lidl, kan ik deze mooi gebruiken bij dit sport setje.

Ik ben blij met mijn nieuwe sportkleding en ik ben al druk bezig om er optimaal gebruik van te maken haha :)

Wat vind jij van mijn nieuwe items?
Liefs,
Lisa

9 opmerkingen:

  1. hoe vallen de maten van de lidle? ik had ook gekeken maar twijfelde zo vanwegen de maten dat ik ze uiteindelijk niet meer mee genomen heb.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb normaal gesproken een M qua tops en een 38 qua broeken, maar de items van de Lidl vielen klein uit, dus ik had daar van beiden een S :) hopelijk heb je hier wat aan! Xx

      Verwijderen
  2. Leuke items! Lidl heeft inderdaad wel vaker van zulke acties met leuke sportkleding :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh leuke items! Leuke kleuren ook :). Super dom; ik vergeet altijd te kijken naar dit soort dingen bij de lidle…

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke outfit's, als ik 5km kan lopen geef ik mezelf ook een nieuwe outfit cadeau!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fantastische sportkleren. Ik vind ze altijd zo lekker zitten. Het is echt een aanrader om ze aan te schaffen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke kleren zeg. Zo te zien ben je goed sportief bezig! Leuk dat je het met ons deelt.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels