zaterdag, september 05, 2015

Mijn favoriete items voor koude en druilerige dagen!




Bluhh, gistermiddag- en avond was het zulk vies weer! Ik heb de hele middag en avond in mijn lekkere joggingbroek en sweater in mijn bed/op de bank gezeten, typend aan het artikel voor vandaag. Het artikel van vandaag is lekker toepasselijk op dagen zoals gisteren: vies, druilerig, nat en koud. Iedereen heeft zijn of haar eigen favoriete items om aan te trekken/ te gebruiken tijdens deze not so perfect dagen en vandaag deel ik mijn favorieten <3
Kijk je mee?
















Allereerst mijn niet-zo-fashionable chocomel sweater. Hij is knalgeel, veels te groot en toch zo geliefd door mij. Doordat hij zo groot is (lees XL i.p.v mijn eigen maat M) kan ik er tijdens deze koude dagen lekker in kruipen en van dat gevoel word ik altijd zo gelukkig! Ik heb deze sweater een jaar of 3 geleden gewonnen tijdens een bingo-avond. Normaal gesproken win ik nooit iets, maar deze avond had ik een keertje geluk! En ondanks dat het echt een lelijk ding is draag ik hem veel vaker dan ik in het begin verwacht had haha! Dus bedankt lieve gele trui voor het mij door de koude dagen heen slepen.
















Oke, zonder deze sokken overleef ik serieus de koude dagen niet. Ze zijn niet alleen lekker warm voor mijn voeten, maar hebben ook een heel leuk schattig printje! Ik heb van mezelf maat 38/39 qua schoenmaat, maar met deze sokken aan lijkt het echt alsof ik maat 36 heb haha. Zelfs in bed draag ik deze sokken vaak (oke, voor het slapengaan doe ik ze wel uit, anders krijg ik zweetvoeten haha). Deze sokken komen van Primark en zijn niet duurder dan €3: een echte budgetbuy dus!




















Ik hou echt van kaarsen! Ze zijn vrolijk, warm en geven een kamer al gauw een sfeervolle uitstraling. Kaarsen zijn naar mijn mening echt een musthave voor elke slaapkamer! Helemaal tijdens deze druilerige dagen waarbij iedereen lekker binnen zit en geniet van een goed boek of een leuke serie. Mijn favoriete kleuren voor de herfst zijn rood, paars en legergroen. Los van elkaar dan hé, samen wordt het wel een druk kleurenfestijn haha :)
Op dit moment heb ik rode kaarsen en ik kan niet wachten om ze weer aan te gaan steken!















Naast mijn zeer geliefde chocomel sweater, heb ik ook nog een knalroze gevaarte! Maak kennis met mijn überzachte, roze en harige sweater van Primark! Ik heb deze sweater vorig jaar gekocht en afgelopen winter heb ik hem echt zoveel gedragen.... Hij is nog warmer dan mijn chocomel sweater en dus perfect voor de ECHTE koude dagen, waarvan ik hoop dat deze nog even op zich laten wachten...! Deze sweater is by far het meest zachte kledingstuk dat ik in mijn kledingkast heb en daardoor ook zeer populair bij mij haha!













Dekentjes! <3 Ik heb zelf een blauw met witte- en een bruin met witte deken. Weet je wat ik zo leuk vind aan deze dekentjes? Niet alleen houden ze mijn hele lichaam warm, maar geven ze mij ook een veilig gevoel. Het idee dat je lekker onder een dekentje kan wegkruipen en dat je dan niets zal overkomen is een heel fijn idee! In de herfst en winter ligt er altijd wel een dekentje aan het voeteneind van mijn bed, zodat ik mijn deken direct bij mij in de buurt heb liggen voor als ik het koud mocht krijgen 's nachts (wat nogal vaak gebeurt...).






Afgelopen winter was de sjaal op de linkerfoto mijn favoriete sjaal, maar dat gaat dit jaar veranderen denk ik. Ik heb namelijk een nieuwe sjaal gekocht die nog zachter, mooier en groter is dan de sjaal op de linkerfoto. Jullie hebben mijn nieuwe sjaal al in een artikel voorbij zien komen, namelijk in dit artikel. Sjaals sla ik vaak helemaal open en dan bedek ik een zo groot mogelijk gedeelte van mijn schouders en bovenrug ermee, zodat je het idee van een dekentje krijgt! Lekker warm, veilig en het kan nog heel stijlvol staan ook! Win-win-win-situatie haha :)















Last but not least: hotcemel zakjes om heerlijke warme chocolademelk van te maken. De zakjes bevatten poeder en wanneer je dit poeder met kokend water mengt, dan krijg je echt zo'n lekkere chocolademelk! Ik heb normaal gesproken niet zo'n goede ervaringen met chocomelkpoeder, maar over Hotcemel ben ik echt positief! Dit is namelijk (in mijn beleving) het eerste chocomelkpoeder waarbij je tenminste echte chocolademelk krijgt en geen waterige vloeistof waar totaal geen smaak aan zit... Deze zakjes zijn verkrijgbaar bij de groothandel, maar geloof mij, je raakt er zo verslaafd aan dat je ook echt veel zakjes nodig hebt om de koude dagen door te komen!


Dit zijn op dit moment mijn favoriete items voor de koude en druilerige dagen, waarvan we er de komende maanden steeds meer gaan krijgen. De herfst en winter zijn absoluut niet mijn favoriete seizoenen, maar met deze items in mijn bezit weet ik zeker dat ik de komende maanden wel door kom haha :)

Wat is jouw favoriete item voor 'vieze' herfst- en winterdagen?

Fijn weekend!
Liefs,
Lisa

PS: ik vond het ontzettend leuk om te zien dat het artikel met de 10 leuke weetjes zo goed ontvangen werd! Echt heel veel mensen hebben de moeite genomen om even een kijkje te nemen bij dit artikel en daar geniet ik echt van. Thanks! <3

2 opmerkingen:

  1. Dat zijn dus echt dingen waarom ik de winter ook zo leuk vind ;) Lekker dikke trui aan, warme chocomelk, lekker bij de kachel.... kaarsjes aan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja een open haard is ook echt een musthave voor deze koude dagen! Lekker knus met een kopje thee of een warme chocolademelk (met slagroom haha) en mij hoor je niet klagen! Leuk dat je een reactie achterlaat! Liefs

      Verwijderen

Labels