dinsdag, september 29, 2015

Shoplog || Primark en Bershka !



Vorige week woensdag ben ik samen met mijn mama gezellig naar Arnhem geweest om weer even wat te shoppen! De herfst is weer begonnen en dat betekent dat ik echt weer wat nieuwe items voor in mijn garderobe moest hebben, ik had het gewoon ECHT nodig haha! We zijn begonnen bij Primark en zijn daarna alleen nog langs de Bershka geweest. De Primark heeft op dit moment gewoon zoveel leuke kleding, dat we super lang in deze winkel zijn geweest haha! Gelukkig zijn we allebei goed geslaagd en in dit artikel laat ik jullie mijn aankoopjes zien van deze hele gezellige winkelmiddag!

De collectie van Primark op dit moment is echt een aanrader! Ze hebben zoveel leuke dingentjes, dat je gewoon niet weet waar je moet kijken. Zo hebben ze heel veel lekkere warme vesten en poncho's en zijn de accessoires ook gewoon weer om bij weg te dromen! Ook zou ik mijzelf niet zijn, als ik zonder blouse de Primark uit zou lopen, dus ook dit keer heb ik weer een prachtige blouse gevonden haha! Ondanks dat het nu najaar is, blijf ik een echte fan van dunne blousjes. Blousjes zijn namelijk ook heel leuk met een stoer leren jasje of een mooie blazer. Ik kan niet wachten om mijn gekochte items te gaan combineren. PS: volgende week komt er al een outfitpost online met een aantal van mijn gekochte items haha. Ik kon gewoon niet wachten <3





Ik zal maar beginnen met mijn blouse haha. De kleuren zwart en wit vind ik echt prachtig, helemaal in de print van een ruitje. Ik heb ook een legging gehad met deze print, maar deze is helaas afgelopen jaar overleden... Gelukkig heb ik het printje nu weer terug en dan wel op mijn favoriete kledingstuk ever: de blouse!



Oh my... deze schoenen zijn toch net Uggs?! Ik vind ze er echt precies op lijken, alleen het Ugg logo ontbreekt nog. Ze zitten lekker stevig en aangezien ik nog altijd Uggs wil, kan ik ze nu eens uitproberen of ik ze ook veel draag en wat ik er nu echt van vind. De kleur vind ik ook prachtig <3. Ook ben ik een meisje dat in het najaar veel mutsen draagt en deze vond ik zelf wel erg schattig! Daarnaast past hij mooi bij mijn nep Uggs haha! Oh, en het bolletje op de muts is ook zo leuk!


Kunnen jullie je dit artikel nog herinneren? In dit artikel had ik het over high knee socks en jawel, ik heb ze nu aangeschaft! Ik kon niet kiezen tussen zwart en grijs, dus ik heb ze allebei maar meegenomen haha :). En serieus, ik ben nu al verliefd op deze sokken! Binnenkort komt hier gauw een outfitpost mee online! Rechts op de foto zie je simpele zwarte panty's: altijd handig om te hebben! PS: ik had het hoesje van de grijze sokken er al af gehaald, omdat ik zo nieuwsgierig was hihi!


Zoals ik eerder al zei, zijn de accessoires van Primark weer helemaal super! Deze sjaal die ik gekocht heb is echt een beauty! Ik vind hem heel bijzonder aangezien de voorkant anders is dan de achterkant en dat maakt hem zo leuk! De laatste tijd ben ik helemaal weg van zwart en wit en deze sjaal past echt perfect bij mijn garderobe. Daarnaast is hij lekker groot en warm <3. Ik denk dat deze sjaal ook echt een favoriet van mij gaat worden, naast deze sjaal.



Ook heb ik een grijs jurkje met lange mouwen weten te scoren bij Primark. Er zitten zakjes op het jurkje, maar die kon ik niet goed fotograferen. Dit jurkje zal ik jullie snel laten zien, want hij is echt heel leuk! Naast mijn zwart/witte sjaal heb ik ook 2 prachtige zilveren kettinkjes weten te bemachtigen. Ze zijn weer eens iets anders dan de kettinkjes die ik normaal gesproken om heb, dus ik ben er heel blij mee!


Last but not least: dit mooie zwarte rokje van Bershka. Ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie rok, die een keer een goede lengte heeft (en dus niet überkort is). Deze rok valt tot de knie en het stofje is lekker winters. Het doet wel denken aan wol, maar het kriebelt gelukkig niet! Ik vind deze rok heel chique en ik zit eraan te denken om hem binnenkort te gaan combineren met mijn nieuwe blouse! 


Heb jij recent nog iets aangeschaft bij Primark of Bershka?

Liefs,
Lisa

14 opmerkingen:

  1. Ik ben alweer een tijdje niet bij de Primark geweest maar als ik al deze aankopen zie dan denk ik dat ik maar weer eens moet gaan haha! Die blouse en sjaals zijn super leuk <3 Toen ik afgelopen jaar in Japan was heb ik ook goedkoop nep Uggs kunnen inslaan en ze liepen heerlijk. Toch zou ik er geen 150 euro voor overhebben haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die sjaal is gaaf zeg! Hele leuke prints :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bershka kende ik nog niet. Wat is dat voor soort winkel?

    Op uggs ben ik dol. Ik heb zelfs de officiële. Daar hoef je ook echt geen sokken in aan.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bershka is een kledingwinkel die tussen de kledingstijl van de H&M en Zara in zit: jong, fris en volop hippe items! De prijzen zijn net iets hoger dan bij Primark, wat de kleding dus heel goed betaalbaar maakt! Ik ben heel erg enthousiast over deze winkel. Mocht je meer willen weten over Bershka, kun je even de site bekijken: http://www.bershka.com/nl/nl/. Bedankt voor je reactie! Liefs

      Verwijderen
  4. Leuke aankopen, vind vooral je sjaals en grijze jurk mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke aankopen! Vooral de sjaals zijn super leuk x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je reactie, maar het is maar 1 sjaal haha! Op de foto is zowel de voor- als de achterkant te zien van deze sjaal :) Liefs

      Verwijderen
  6. Ik zie wel dat ik weer eens moet gaan shoppen bij Primark <3 Wat een leuke items. Die 'uggs' zien er goed uit inderdaad.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hele leuke dingen heb je gehaald! Die rok van de Berskha ziet er echt heel leuk uit, die ga ik misschien ook wel halen. Zou je er een outfit mee willen maken? Weet niet zo goed hoe ik het moet combineren haha. Ik ben ook heel benieuwd naar de high socks, ik vind het altijd zo leuk staan!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt een prachtige rok! Binnenkort (volgende week waarschijnlijk) komt er een outfitpost online met deze rok :) High knee socks zijn inderdaad superleuk! <3 Liefs

      Verwijderen
  8. Die sjaal heb ik ook, super fijn en groot is 'ie!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die eerste blouse is echt heel mooi. Ik vind de combinatie van zwart/wit heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hele mooie aankopen! Die sjaal en kettingen zijn geweldig!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  11. leuke items! Die panties kocht ik laatst ook, ze zitten erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels