zaterdag, oktober 17, 2015

Beauty || Nieuwe lush aankoopjes !!



Dat ik een echte Lush fan ben valt onderhand niet meer te ontkennen haha! Elke keer weer als ik een Lush binnenloop voel ik mij als een klein meisje in een snoepwinkel en wil ik alles uitproberen en voelen. De geuren en de kleuren van de producten geven mij altijd zo'n energieboost en fijn gevoel, dat ik er helemaal vrolijk van word. Toen ik vorige week in Amsterdam was, kon ik het natuurlijk niet laten om weer even een kijkje te nemen bij Lush en uiteraard ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. In dit artikel laat ik jullie mijn aankopen zien die ik gedaan heb en echt waar: ze zijn fantastisch! <3

Ik was al een tijdje dringend op zoek naar een fijne en vochtrijke bodylotion, aangezien de koude dagen weer volop in opkomst zijn en mijn huid dan heel droog wordt. Terwijl ik in Lush lekker aan het rondlopen en snuffelen was, viel mijn oog al snel op een heerlijke hand&bodylotion. De bodylotion heet sympathy for the skin en bevat bananen en cacaoboter als hoofdbestanddelen. Verder bevat de lotion nog vanille, citroen en sandelhout. Aangezien ik een echte cacaoboter en vanille fan ben, kon ik het natuurlijk niet laten om dit product te laten liggen!



Wel bizar eigenlijk, dat de bodylotion mij nu pas opviel (terwijl ik al 10000x bij Lush binnen ben geweest), want hij blijkt al sinds het begin van Lush in de collectie te zitten...
Gelukkig heb ik hem nu gezien en eerlijk waar, het is een heerlijke bodylotion. Hij heeft een hele subtiele en zachte geur en werkt verzorgend voor mijn hele lichaam.
Sympathy for the skin is te koop voor €18,95 voor 240 gram.

Uiteraard heb ik ook wat producten gekocht uit de nieuwe collectie van Lush. In dit artikel hebben jullie al kunnen lezen naar welke producten ik het meest benieuwd naar was en jawel, ik heb twee producten van dit lijstje naar huis meegenomen: namelijk snow angel en butterbear. Snow angel leek mij een hele fijne bath melt en butterbear ziet er gewoon zo schattig uit! Allebei de producten zijn voor in bad en bevatten als hoofdbestanddeel cacaoboter (YAY!).



Snow angel is een bath melt en bevat heel veel glitters, wat ik erg leuk vind. De geur ruikt naar rozen en marsepein, yummie! De bath melt belooft een bloemig bad met een gouden glans en daarnaast een heerlijk zacht huidvelletje nadat je uit bad komt. Deze ga ik volgende week in de vakantie uitproberen! Deze bath melt is te koop voor €6,45 per stuk.



Butterbear is een bath bomb en bevat vanille en cacaoboter. Lekker romig dus vanwege de cacaoboter en zeer ontspannend door de lekkere vanillegeur! Ik vind vooral de vorm van het beertje heel schattig en vandaar dat ik het niet kon laten om hem mee te nemen. Ook deze bath bomb wil ik volgende week uit gaan proberen, maar stiekem vind ik het moeilijk om het beertje af te laten brokkelen, omdat hij er zo lief uitziet hihi! Deze bath bomb is te koop voor €2,95 per stuk.

Wat is jouw laatste aankoop van Lush?

Liefs,
Lisa

5 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook altijd zo leuk om bij Lush binnen te lopen en alles te proberen enzo :) Ik koop alleen niet vaak wat omdat ik het best duur vind. Ik zou echt graag die snow angel uit willen proberen maar heb geen bad haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijken me alle drie fijne producten! Ik wist eerlijk gezegd ook niet dat Lush bodylotion verkocht.
    Die Snow angel lijkt me echt een lekkere bath melt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mij lijken de bad producten fijn!!

    Liefs Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zien eruit als fijne producten :) Ik ben ook gek op Lush. Kan me alleen niet meer herinneren wat ik daar voor het laatst kocht haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels