dinsdag, oktober 13, 2015

Fashion icon || Blake Lively

































Inspiratieartikelen zijn de fijnste artikelen voor op de maandag of dinsdag vind ik. Heerlijk om een nieuwe week goed mee te beginnen! In dit artikel vertel ik jullie meer over mijn fashion icon crush Blake Lively, want WAUW, wat heeft zij een mooie stijl! Ik hou echt van haar kleding, zowel in de serie Gossip Girl als in real-life. Klik op 'read more' om de dinsdag te beginnen met een hele dosis fashioninspiratie!


Ik denk dat (bijna) ieder meisje Blake Lively wel kent. Zelf ken ik haar van de serie Gossip Girl: een geweldige meidenserie die je gezien MOET hebben. Op dit moment ben ik net begonnen aan seizoen 5 en ik ben zo benieuwd naar hoe de serie gaat aflopen. De serie heeft in totaal zes seizoenen, en ik heb dus nog gewoon twee hele seizoenen te gaan, zo leuk!
Één van de hoofdrolspelers van deze serie is Serena van der Woodsen, ook wel bekend als Blake Lively. Ze speelt de mooie blondine en haar kledingstijl is ZO geweldig!

De kleding in onderstaande collages is toch om jaloers op te zijn? Blake Lively is echt mijn fashion icon #1: haar stijl is zowel vrouwelijk en sexy, als gemakkelijk en casual. Daarnaast heeft ze vaak één opvallend accessoire om, wat haar outfits echte eyecatchers maakt. Naast haar outfits vind ik haar haar ook altijd heel mooi zitten! Kortom: ik ben echt fan van Blake en op de foto's hieronder kun je zien waarom!
PS: klik op de foto's om een grotere weergave te krijgen.

Casual Blake
Grote sweaters, hoedjes en simpele jeans. Af en toe gecombineerd met een leuk glitterjasje en een opvallende designertas.






Classy Blake
Vooral de grijze jurk vind ik echt prachtig! Het is een heel apart, maar gaaf ontwerp en het staat haar geweldig.
































Heb jij ook een fashion icon?
Fijne week!

Liefs,
Lisa

4 opmerkingen:

  1. Ik houd van haar stijl! Volgens mij heeft Tess Christine van YouTube ook eens een ''dress for less'' video van een aantal van haar outfits gemaakt. Mijn fashion icon is ook (heel toevallig) Tess Christine. Love her style!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad super leuke outfits! Ik heb niet echt een fashion icon ofzo, maar zij ziet er wel echt goed uit altijd! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik moet eerlijk bekennen...ik ken haar niet zo goed. Gossip girl nooit gekeken, de naam is wel af en toe om mijn oren gevlogen. Maar ben niet echt bekend met haar. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ze echt een super leuke stijl heeft! Geef mij haar kledingkast maar! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jaaa Blake Lively heeft zo'n leuke stijl :D Ik vind Gossip Girl ook echt geweldig maar vond in de serie Blair wel leuker haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Labels