woensdag, oktober 14, 2015

Goodiebag Lifestyle Lab Evenement @ Amsterdam!


Zoals jullie eerder in dit artikel al hadden kunnen lezen, ben ik op donderdag 8 oktober naar het Lifestyle Lab evenement in Amsterdam geweest. Het was een onwijs leuke en gezellige dag, waarop ik veel leuke nieuwe mensen en producten heb mogen ontdekken! Aan het eind van de dag kreeg ik ook nog een goedgevulde goodiebag mee en in dit artikel wil ik jullie deze goodiebag graag laten zien! Ben jij benieuwd naar wat ik allemaal mee naar huis heb gekregen? Lees dan gauw verder!

De titel van het evenement verklapte het al een beetje, maar dit evenement was vooral gericht op lifestyle. De goodiebag was dan ook gevuld met allerlei lekkere en leuke producten!






















Allereerst deze heerlijke wijn! Deze chardonnay is wat zoeter dan andere chardonnays en dat maakt hem zo lekker! De wijn is van het merk barefoot en ruikt heerlijk kruidig en de toegevoegde honing maakt het voor mij een bijzonder lekker wijntje! Bij deze wijnfles kregen we een wit wijnglas cadeau, en ik vind hem nog steeds heel mooi! Dit glas is van het merk royal leerdam finesse.

Bij het drinken van een wijntje hoort natuurlijk ook wat lekkers om te snoepen! Gelukkig kregen wij ook een heerlijke chocoladereep met zeezout en letterkoekjes gezoet met appel. De chocoladereep is al bijna op... oeps! Daarnaast zat er ook een zakje lijnzaad met amandelen, braziliaans noten en walnoten in deze goodiebag. Ik ga dit binnenkort eens proberen met yoghurt en honing!
De chocolade is van het merk organic raw chocolat, de letterkoekjes zijn van de kleine keuken en het zakje lijnzaad is van Linwoods.





Het bruine doosje bevat vier zakjes om lekkere warme dranken mee te maken en is van het merk Ginger Love. Het zit een beetje tussen een warme smoothie/thee in en vooral de smaak groene appel vind ik heerlijk! Het werkt gewoon hetzelfde als het schenken van een kop thee, maar dan is het drankje wat dikker! Links op de foto is een vruchtensiroop met de smaak citroen te zien van het merk cool bear. Deze heb ik nog niet uitgeprobeerd haha!



Dan dit leuke pakketje van Guhl: tijdens het evenement kreeg ik een aantal producten van Guhl mee, die speciaal geschikt zijn voor mijn haar: warrig en pluizig dus! Helemaal in de winter... Ik kreeg een shampoo, hair-conditioner en spray mee. De producten ruiken heerlijk en ik vind ze er ook zo leuk uitzien! Binnenkort komt hier een review van online!


Ik had eerst geen flauw idee wat dit was haha! Maar het blijkt een doe-het-zelf-borstkanker-test te zijn en eerlijk gezegd ben ik hier heel blij mee. In mijn familie heerst het kankergen bij vrouwen, dus wat dat betreft kan ik maar niet vroeg genoeg beginnen met testen. Dit ga ik binnenkort direct uitproberen!





















Dit leuke versiersel heb ik zelf gemaakt tijdens het evenement bij het tentje van Woonexpress. Op dit moment is het een plantenhanger, maar je kunt er ook een glazen potje in plaatsen met evt. een waxinelichtje. Oeps, ik zie nu pas dat ik het plantje er niet helemaal recht in heb zitten haha! Ik vind het wel heel herfstig! Aankomende maandag komt er trouwens een artikel online over hoe je je kamer herfstproof kunt maken, uiteraard laat ik jullie dan ook mijn eigen creatieve knipsels zien

Ook zaten er heeeeel veeel foldertjes in de tas haha! Deze ga ik niet allemaal toelichten, maar je kunt ze hierboven op de foto zien!

Ik vind het persoonlijk altijd wel heel leuk om de goodiebags van bloggers te zien na het bijwonen van een evenement. Ben benieuwd of jullie dit ook leuk vinden, dus vandaar de volgende vraag:

Vind jij het leuk om goodiebags van evenementen te zien?

Ik vond het in ieder geval heel leuk dat ze goodiebags uitdeelden en ik ben erg blij met de producten die erin zaten!

Tot snel!

Liefs,
Lisa

10 opmerkingen:

  1. Ohh wat leuk! Ben benieuwd naar de review van de Guhl producten. En wat interessant dat er iets in de goodiebag zat waarmee je kan testen of je borstkanker hebt. Ben best wel benieuwd hoe het werkt! x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De review van de Guhlproducten zal volgende week online komen! Ik laat je weten hoe het testen is verlopen! Liefs

      Verwijderen
  2. Wat super leuk dat je daar heen bent geweest, had ik ook erg graag gewild.
    Nu al helemaal na het zien van de goodiebag hihi
    Het touw waar je een plantje in kan hangen is echt super mooi gelukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke goodiebag :) Die blijven leuk hé! Vooral de guhl items lijken me fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk pakketje, en wat zat er veel in. Goodiebags zijn altijd leuk om te krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ah wat super cool dat je daar geweest bent! De goodiebag is echt prachtig! Vooral het touw waar de plant in hangt...ennuh, een wijntje gaat er altijd wel in! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha inderdaad! Een wijntje op zijn tijd is nooit verkeerd, helemaal niet als het zo'n lekkere Chardonnay is! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over mijn diy plantenhanger haha! Het idee is eigenlijk heel simpel, maar het ziet er zo leuk uit! :) Liefs

      Verwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben zo'n fan van goodiebags. Ik durf er soms te gaan vragen zonder dat ik op het evenement moet zijn, maar dat ik er toevallig logeer. Vaak zijn er in hotels zo'n evenementen & dan ben ik dus de ongevraagde gast ;)

    Die chocolade mag je altijd delen met mij.

    Liefs,

    StephanieSmolders

    BeantwoordenVerwijderen

Labels