zaterdag, oktober 24, 2015

Unboxing || Pakketje van Thundersports!




Vorige week kreeg ik een onwijs leuk pakketje binnen van het merk Thundersports en vandaag wil ik de inhoud van dit pakketje graag met jullie delen! Thundersports is een nog vrij onbekend merk in Nederland, maar ik denk dat dat de komende maanden zeker zal veranderen! Ben jij benieuwd naar wat Thundersports precies verkoopt en naar welke producten ik heb mogen ontvangen? Lees dan gauw verder!

Het merk
Thundersports verkoopt onderkleding voor tijdens het sporten en kenmerkt zich door een hele bijzondere en fijne aanpak. Het merk is opgezet door twee olympische spelers en is gebaseerd op de materialen en stoffen die sporters fijn vinden. Op de website staat het volgende:
"Thundersports gelooft dat de sporter het beste weet wat de sporter nodig heeft".
Dit maakt het merk naar mijn mening bijzonder, aangezien er echt vanuit de visie van de sporters bekeken wordt naar hoe een product het beste ontworpen kan worden. Kortom: het is een sportmerk gemaakt door sporters voor andere sporters. Het fijne hiervan is, is het feit dat de oprichters zelf ook ervaring hebben met het (top)sporten en dus een heel breed scala aan kennis hebben. Dit heb ik gemerkt tijdens een gesprek met één van de ambassadeurs van Thundersports tijdens het Lifestyle Lab evenement een paar weken geleden. Hij heeft mij heel veel informatie kunnen geven over het merk en vertelde het daarnaast ook nog op een hele enthousiaste manier, waardoor mijn nieuwsgierigheid over de producten wel toenam.

Mijn vreugde was dan ook groot, toen ik vorige week een pakketje mocht ontvangen met een lange broek en een lange mouwen shirt van Thundersports. Van te voren was ik een beetje sceptisch over de broek, aangezien ik lange benen heb en een sportbroek zonder lengtemaat mij dan al snel niet past... Ik was dan ook blij verrast, toen bleek dat de broek echt perfect paste! Hallo vreugdedansje door de kamer haha ! De lengte is helemaal goed en hij sluit perfect aan bij mijn figuur! Daarnaast vind ik het ontwerp lekker vlot en opvallend, wat het natuurlijk een stuk leuker maakt om hem aan te trekken. Ja, ik voelde mij direct al heel fijn in deze sportbroek. Ik draag op onderstaande foto's deze broek in maat S.

































Het sportshirt heeft een fijn stofje en zit net als de sportbroek erg lekker! Ik heb genoeg sportkleding, maar een goed lange mouwen shirt miste ik nog wel. Ook het ontwerp van het shirt vind ik erg gaaf: simpel maar toch heel stoer. Ik draag op onderstaande foto's dit shirt in de maat S.









































































De kleine logo's die zowel op de broek als op het shirt zijn verwerkt vind ik heel vet! Het maakt de items stoer en echte eye-catchers. Daarnaast is de stof waarmee Thundersports werkt heel fijn: het houdt de huid warm tijdens het sporten, maar zorgt er ook voor dat de huid kan ademen en afkoelen. Aangezien ik veel hardloop is dit voor mij wel echt ideaal! Nog een positief puntje: de stof is ook heel rekbaar, zonder dat de stof echt dunner wordt en doorzichtig.


































Ik heb nu een paar keer gesport met de kleding van Thundersports en ik ben enorm te spreken over de kwaliteit. Hopelijk blijft dat zo nadat de kleding een paar keer gewassen is haha :).
I'll keep you posted!

Kende jij Thundersports al?
Liefs,
Lisa

PS: de winnares van de visitekaartjes is bekend! Haar naam is Talitha van stayhappy.nl ! Bedankt allemaal voor het meedoen.

7 opmerkingen:

  1. Leuke sportkleding is dit! Ik kende het merk nog niet :) Hopelijk blijft het lang mooi en fijn zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed en mooi uit! Ik kende het merk eerst nog niet, maar het klinkt zeker interessant :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vooral de sportbroek spreekt me erg aan!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik had er nog nooit van gehoord, maar het staat je erg mooi.
    De legging vind ik persoonlijk iets te druk.. maar het sport shirt vind ik echt prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er mooi uit! Een shirt met lange mouwen is eigenlijk wel nodig in de winter en zit wat lekkerder dan een vestje. Vind de broek heel leuk!:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja precies, een lange mouwen shirt zit veel lekkerder dan een vestje: het sluit nauwer aan op de huid, waardoor je er veel minder last van hebt tijdens het sporten. Ik vind het ontwerp van de broek ook erg leuk haha! Leuk dat je een reactie achter hebt gelaten. Liefs

      Verwijderen

Labels