maandag, november 02, 2015

Review || Treaclemoon Vanilla body scrubToen ik dit product een aantal weken geleden voor het eerst in de schappen bij de Albert Heijn zag staan, was ik direct benieuwd naar de vanillegeur en de werking van de scrub. Aangezien deze scrub maar €4,95 is, kon ik het natuurlijk niet laten om hem daar zo in zijn eentje te laten staan, dus besloot ik om hem te kopen. Hij is gewoon TE leuk om te laten staan hihi! Ik weet dat ik gezegd heb, dat ik in oktober minder geld uit zou geven, maar eigenlijk is dat gewoon keihard mislukt...oeps! Hier zal ik van de week meer over vertellen! Klik gauw verder om meer over deze leuke en schattige vanille scrub te lezen!

Nadat ik bekomen was van het überleuke ontwerp van de verpakking, greep ik de scrub uit het rek (!!) aangezien er nog maar ééntje van was en er iemand anders achter mij ook op haar weg was naar deze scrub... Gelukkig was ik eerder en kon ik hem meenemen, geluksmomentje haha!
Uiteraard heb ik eerst nog een halfuur in de winkel gestaan om de vanillegeur in mij op te nemen, want ik hou nu eenmaal enorm van vanille! Daarna heb ik hem afgerekend bij de kassa: de scrub bevat 225 ml en is te koop voor €4,95 bij de Albert Heijn.


De verpakkingZoals jullie eerder in dit artikel al hebben kunnen lezen, ben ik onwijs fan van de leuke verpakkingen van Treaclemoon. Ik vind ze speels en vrolijk door de afwisseling van de lettergroottes en lettertypes en de introtekst op de voorkant van de producten is gewoon heel leuk. Volgens mij vormen alle teksten op de verschillende producten samen een bepaald verhaal, maar dat zal ik de volgende keer eens gaan kijken als ik weer moet werken. De afwisseling van de zwarte tekst met de oranje tekst vind ik ook heel gaaf trouwens! Dit is zo'n leuk detail :)


De geur
De naam zegt het al: het is een Vanille body scrub, dus de overheersende geur is dan ook vanille. Wel vind ik de geur een beetje too much: hij is echt heel overheersend, wat van mij absoluut niet had gehoeven. Onder de douche is het dan ook een geurexplosie, maar na het douchen hangt er een hele fijne subtiele vanillegeur over je heen. Na het douchen is deze geur dus niet meer enorm overheersend, wat voor mij wel echt een opluchtmomentje was hihi. Ik vind de geur na het douchen veel fijner en lekkerder dan dat ik hem onder de douche vind. En... mijn vriend vindt de geur ook heerlijk: ook altijd wel belangrijk haha!

De werking
Treaclemoon Vanilla body scrub is een grove scrub: de substantie bevat heel veel scrubdeeltjes en scrubt de huid redelijk grof. Ik vind het altijd wel fijn om een grove scrub te gebruiken, aangezien ik anders het idee heb dat ik beter niet kan scrubben. Ondanks de grove scrub doet het scrubben met dit product geen pijn en dat is natuurlijk een onwijs pluspunt. Kortom: de scrub is wel grof, maar het scrubben doet geen pijn en de huid raakt niet geïrriteerd. De huid wordt heerlijk zacht en ziet er weer een stuk gezonder uit. Ik vind de werking van de scrub heel fijn.Aanrader of niet?!
Deze body scrub zou ik absoluut aanraden aan meiden die wel van een grove scrubkorrel en de vanillegeur houden. Wel moet je echt van de geur vanille houden, wil je aan de geur van dit product kunnen wennen. Oh, en voor de meiden met een gevoelige huid onder ons zou ik deze scrub ook niet aanraden. Ik denk dat je dan beter voor een fijnere scrubkorrel kan gaan.

Hopelijk hebben jullie wat aan deze review. Ik ben in ieder geval een enorme fan geworden van Treaclemoon door deze scrub en de cocos shower gel.

Fijne week!

Liefs,
Lisa

8 opmerkingen:

 1. De geur van Vanille vind ik echt heerlijk! Minder geld uitgeven is ook erg herkenbaar voor mij, oeps haha. De scrub klinkt erg interessant. Normaal gesproken gebruik ik niet echt vaak scrubs, ben ik puur te lui voor onder de douche haha! Maar ik vind de producten van Treaclemoon erg fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou wel van vanille dus ik denk ook van deze :) Klinkt in ieder geval goed. Treacle moon heeft lekkere geurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het lijkt me een fijne scrub, maar ik houd echt niet van vanille.
  Vaak vind ik de geur te sterk haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Looks good! Ik dacht ook, ik ga minder geld uitgeven deze maand, maar met 3 grote uitgaven ben je net zo ver als met 15 kleine... bummer haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De geuren van deze producten vind ik ook best sterk tijdens het gebruik, maar daarna is de geur altijd wel heel fijn en niet té aanwezig. Lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had deze vanmiddag nog geroken, echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben dol op grove scrub, helemaal iets voor mij dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die tekstjes vooraan op de verpakking altijd zo leuk en volgens mij heb ik nog een scrub met kokos staan maar deze lijkt me ook heerlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen