dinsdag, december 22, 2015

December || Last minute budgettips voor leuke kerstcadeautjes !

Over een aantal daagjes is het alweer zover: dan is het EINDELIJK kerst! *Doet vreugdedansje haha*. Naar mijn mening zijn dit de twee meest gezellige dagen van het hele jaar en ik kijk er dan ook al een aantal weken naar uit! Zowel bij mijn schoonfamilie als bij mij thuis vieren we kerst met cadeautjes en op dit moment kan ik zeggen, dat ik nu alle cadeautjes gekocht heb. Toch weet ik dat er velen van jullie nog bezig zijn met het verzinnen en verzamelen van leuke cadeautjes en vandaar dat ik in dit artikel een aantal last minute tips met jullie deel! Mocht je nog op zoek zijn naar een aantal fijne kerstcadeautjes, lees dan zeker even mee!

Elk jaar weer is het een uitdaging om leuke kerstcadeautjes te vinden en ook dit jaar vond ik het weer erg lastig. Toch vind ik het onwijs leuk om op pad te gaan voor kerstcadeautjes en ik ben afgelopen maand dan ook allerlei winkels af geweest om rond te snuffelen. Buiten de winkels om, heb ik dit jaar ook het internet geraadpleegd voor het vinden en kopen van cadeautjes. En echt waar, op het internet zijn zoveel leuke ideeën te vinden! Op dit moment is het waarschijnlijk te laat om nog iets via internet te bestellen, aangezien de levertijd wat langer kan zijn door de enorme koopgekte die zich nu voordoet. Maar het is alvast een tip voor volgend jaar !

Er zijn zoveel verschillende cadeautjes te vinden voor mannen, vrouwen en kinderen, dat je op een gegeven moment keuzestress krijgt. Er is zoveel leuks en dat maakt de keuze niet gemakkelijker. Je wilt immers het 'allerleukste' kerstcadeau wat je kan bedenken voor iemand kopen. Toch moet je jezelf niet te gek maken met het bedenken van kerstcadeautjes, want het is vaak simpeler dan je denkt. Meestal weet je van iedereen wel een beetje wat hij/zij leuk vindt en de truc is dan om daar op in te spelen. Ik heb hieronder een lijstje gemaakt met wat cadeautjes, die zowel voor mannen als vrouwen leuk kunnen zijn:

Doucheproduct



Misschien wel een heel standaard cadeau, maar het wordt toch altijd heel goed ontvangen en goed gebruikt. Doucheproducten zijn er in allerlei prijsklassen, waardoor iedereen wel een fijn product kan kopen. Mijn favoriete doucheproducten zijn toch echt wel van Rituals (alhoewel ik daar voor de komende weken nu al wel in voorzien ben haha). Wat ik trouwens echt een aanrader vind, zijn de foaming shower gels van Etos: goedkoop, maar zo lekker!


Tijdschrift/kraslot




Er zijn zoveel verschillende tijdschriften te koop voor zowel mannen als vrouwen, waardoor er altijd wel eentje is die goed aansluit bij iemand. Mocht je het nou echt niet weten,  dan kun je altijd nog een bladcadeau kopen. Dan kan de persoon zelf een leuk tijdschrift uitkiezen! En voor de echte gokkers in de familie is een kraslot natuurlijk erg leuk! Je zult maar even die €250.000 winnen !!!


Giftcards



Een cadeaukaart is ALTIJD een goed idee! Ik mag zelf altijd graag cadeaubonnen van Primark, H&M of Hunkemöller krijgen, deze kan ik goed besteden haha. Mocht je twijfelen over de winkel waar iemand zijn of haar kleding/producten koopt, dan kun je natuurlijk een fashion cheque of een bol.com cadeaukaart geven.


Kaarsen



Wij vrouwen mogen wel graag kaarsen krijgen om een gezellige sfeer mee te kunnen creëren. Kaarsen maken een huis naar mijn mening zoveel gezelliger en warmer en ik word gewoon echt vrolijk van een mooi paar kaarsen! PS: het bord achter deze kaarsen heb ik gekregen met mijn surprise tijdens Sinterklaas dit jaar. Lees er hier meer over.


Boxers/t-shirts/sokken

Mocht je niet weten wat je voor je broer of vader moet kopen? Kijk dan eens rond voor een paar basic t-shirts of een paar mooie stevige sportsokken. Dit valt altijd in de smaak bij mannen, omdat het hele nuttige items zijn die goed van pas komen.
Op de foto hierboven staan een basic setje zwarte enkel sokken en mijn schattige sokken met anti-slip van Primark hihi: zo fijn! <3.

Persoonlijk cadeau




Persoonlijke cadeautjes zijn toch wel de leukste cadeautjes om te krijgen: een lieve fijne boodschap doet vaak al wonderen! Vorig jaar heeft mijn vriend mij een box gegeven met daarin allerlei kleine briefjes met lieve teksten. Heel simpel en goedkoop om te maken, maar ZO leuk en lief! Mocht je niet weten wat je voor je vriend moet geven, dan is dit nog een heel goed idee :)


Heb jij al je kerstcadeautjes al gekocht?

PS: vinden jullie mijn twee kersthamsters van de Albert Heijn op de allereerste foto van dit artikel niet superschattig ?? Ik vind ze zo leuk hihi! <3.

Liefs,
Lisa 







5 opmerkingen:

  1. Leuke en handige ideeën! Jep, ook ik ben namelijk nog opzoek naar de laatste kerstcadeautjes haha. Vind ik altijd zo lastig! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke tips ! Als ik het niet meer weet, doe ik vaak een kraslot of doucheproducten. Altijd goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een kraslot vind ik zelf altijd fantastisch om te krijgen. Handig lijstje wel, want ik ben ook nog op zoek naar last-minute kerstcadeautjes. (Typisch!)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een kraslot en giftcards zijn altijd een goede oplossing! Ook nog eens super leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goede tips! Ik heb voor m'n moeder en schoonouders Rituals gekocht en voor m'n vriend een warm plaid voor op de bank haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels