zondag, december 20, 2015

# Favorieten van dit moment !









Iedereen heeft zo zijn of haar eigen favoriete producten en deze producten kunnen per maand of seizoen veranderen. Bij mij veranderen favorieten niet snel, want eens een favoriet blijft meestal een favoriet. Wel kunnen er op den duur nieuwe favorieten bij komen en dat is op dit moment het geval. In dit artikel heb ik een lijstje opgesteld met mijn favorieten in de categorie beauty en lifestyle met jullie! Kijk je mee?














Ik vind het altijd heel leuk om de favorieten lijstjes van anderen te bekijken, aangezien ik daar vaak veel inspiratie uit kan halen. Zo ben ik via een aantal blogs terecht gekomen bij de Loving Blends lijn van Garnier en nadat ik veel positieve reacties hierover had gelezen, kon ik het niet laten om ook een product aan te schaffen haha. Ik ben gegaan voor de shampoo uit de honing goud lijn: een rijk voedende lijn met een heerlijke geur! Geur vind ik altijd heel belangrijk, want ik wil natuurlijk wel dat mijn haar na het douchen lekker ruikt. Dit douche product heeft de lekkerste geur die ik ooit van een douche product geroken heb. Lekker honingachtig en warm. Ik hou ervan haha! <3. Ook maakt de shampoo mijn haar lekker zacht en komt er een mooie glans op mijn haar.




Dit geurtje heb ik een aantal jaar geleden gekocht bij de Action volgens mij... het is een geurtje van Heidi Klum en hij heet "Surprise". Het is een zachte zoete geur, waardoor hij erg geschikt is voor alledaags gebruik. Ook zit er iets fris in, wat hem net dat extra bijzondere effect geeft. + Ik vind het design van het parfumflesje erg leuk haha!




Deze bronzer en highlighter heb ik laatst bij het I Love Beauty Event gekocht en sindsdien gebruik ik hem elke dag. De bronzer heeft voor mij de perfecte kleur (niet te donker en niet te licht) en de highlighter bevat een mooie subtiele glitter. Dit mooie setje is van het merk W7, evenals de kwast die te zien is op de foto.






WAAAH, deze supervette bluetooth speaker gebruik ik bijna elke dag! Hij heeft een perfect formaat om mee te nemen en er komt zo'n mooie klank uit! Deze speaker heb ik een tijd geleden gewonnen op de blog van Nina. Ik ben er nog steeds zo onwijs blij mee :). Mocht je nog op zoek zijn naar een gave speaker? Neem dan een kijkje op de website van GSMpunt; daar komt deze speaker ook vandaan! PS: vinden jullie dit geen super vette foto? Ik vind hem zo gaaf gelukt!








































Deze mooie mascara is van het merk Pupa: dit was voor mij een nog onbekend merk. Een aantal
maanden geleden was hij in de actie bij Etos en aangezien ik hier al veel positiefs over had gehoord, heb ik hem toen meegenomen. Het was een dure mascara (€18), maar was toen in de actie voor €10. Naar mijn mening is dit de beste mascara die ik ooit heb gehad! Het borsteltje werkt heel fijn en de mascara geeft je wimpers direct veel volume. Daarnaast zorgt hij ervoor, dat je wimpers niet aan elkaar gaan plakken!








Haha ik kon het niet laten om even dit schattige kerstboompje met jullie te delen! Deze heb ik gekregen van mijn moeder voor op mijn kamer en ik vind hem zo leuk! Je kunt hem kant-en-klaar kopen bij de Intratuin; dus met lampjes en versiering er al in! Ik word zo vrolijk van dit kleine kerstboompje en hij staat dan ook elke dag aan <3.


Dit zijn mijn favorieten van dit moment op het gebied van beauty en lifestyle. Op het gebied van kleding zijn mijn knalroze (!) onesie en mijn zwart/wit geruite blousje wel erg favoriet!


Wat zijn jouw favorieten van dit moment?


Fijne week!


Liefs,
Lisa

4 opmerkingen:

  1. Ah leuk hè hoe kerstversiering zo blij kan maken :) En wat leuk dat je de speaker op Nina's blog hebt gewonnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die bronzer van W7 ziet er goed uit en wat leuk dat je de speaker hebt gewonnen! Wat betreft de shampoo, hoorde ik er juist veel negatieve dingen over. Hmm, misschien toch gewoon zelf een keer gaan proberen! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk overzichtje, de mascara lijkt me prachtig!
    XOXO esmee

    BeantwoordenVerwijderen

Labels