dinsdag, december 08, 2015

Update || Sinterklaas surprise
Sinterklaas is nog maar net het land uit of er wordt al weer volop kerstmuziek gedraaid op de radio haha. Ik vind het heerlijk om naar deze muziek te luisteren en ik kijk dan ook echt uit naar 25 en 26 december. Voordat het zover is, wil ik nog even met jullie terugblikken op afgelopen 5 december. Afgelopen zaterdag deed ik namelijk surprises met mijn schoonfamilie en ik heb daarbij een hele gave surprise (met gedicht en cadeautjes) gekregen. Aangezien deze helemaal in de sfeer van Revive-Style gemaakt was, kon ik het niet laten om deze even met jullie te delen! Lees je mee?

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver: samen met de familie van Rick vierde ik sinterklaas door middel van surprises. Het maken van een surprise vergt altijd heel veel tijd en ook dit jaar was weer te zien dat iedereen hard zijn best had gedaan om een zo mooi mogelijke surprise te maken. Wel moet ik zeggen, dat ik door alle drukte van de afgelopen (en komende) maand moeite had om alles op tijd af te krijgen. Gelukkig is het weer gelukt ! :)Dit jaar kreeg ik een hele leuke surprise van de moeder van Rick: ze had een blog note gemaakt, die gevuld was met allerlei teksten van artikelen van Revive-Style. Daarnaast had ze nog ruimte overgelaten, zodat ik daar wat notities in kon maken voor mijn blog. Super leuk! Dit vind ik altijd zo leuk aan surprises: je kunt iets moois maken wat echt bij iemand past. De blog note kan ik gewoon op mijn bureau neerzetten, dus wanneer ik iets wil opschrijven voor mijn blog, dan kan ik het direct opschrijven.Ze had zelfs mijn naamkaartje van mijn logo in de surprise verwerkt! Dit vond ik het allermooist aan de surprise hihi: dit maakt het namelijk echt persoonlijk ! Ik vind het sowieso heel tof, dat ze de surprise aan mijn blog gelinkt heeft. Hier ben ik namelijk altijd heel druk mee en dat heeft ze blijkbaar door gehad haha. Ondanks dat ik niet elke dag een artikel kan schrijven, ben ik wel altijd bezig met het zoeken van mooie inspiratie of het lezen van mijn favoriete blogs. Kortom: bloggen is echt een deel van mijn leven geworden en dan past deze surprise er natuurlijk perfect bij. Het gedicht zelf was ook helemaal in de blogstijl :)Het cadeau wat ze gekocht had, was ook heel gaaf! Ze heeft een langwerpig wit bord laten beschilderen met mijn logo!! Het logo is dus helemaal met de hand geschilderd en het ziet er echt heel mooi uit. Lijkt me heel gaaf talent om te hebben haha! Aankomende week moet ik nog even een soort van 'houdertje' kopen, want dan kan ik het bord mooi neerzetten op mijn bureau of kast: zo kan ik hem vaak gaan bewonderen <3.

Ik ben heel blij met deze surprise! Wat vind jij van deze surprise?
Enne... Heb jij sinterklaas gevierd. Zo ja, hoe heb jij sinterklaas gevierd?

Nu gaan we op naar kerst! Vanmiddag ga ik de laatste cadeautjes kopen en dan heb ik voorlopig wel weer even genoeg geld uitgegeven hihi.

Fijne week!

Liefs,
Lisa

3 opmerkingen:

  1. Wat een origineel cadeau! Het is zo creatief bedacht en ook nog zo mooi uitgewerkt :) Kan me voorstellen dat je daar onwijs blij mee bent!

    BeantwoordenVerwijderen