zaterdag, januari 16, 2016

Outfit: Vero Moda, Oozoo en herfsttinten!



De eerste outfitpost van 2016 is een feit! Vanmiddag heb ik mijn moeder even naar buiten meegetrokken om wat foto's te maken van een aantal nieuwe favoriete items, waaronder mijn bruine laarzen en mijn donkergroene trui. We hebben nog net wat licht mee kunnen pakken, voordat de lucht weer een stuk donkerder werd... Kijk hieronder snel verder voor de foto's!

Nu ik dit artikel aan het typen ben, hoor ik de regen al op de ramen tikken... we zijn dus echt net op tijd geweest haha! Ondanks dat ik totaal niet van regen hou, is het vandaag niet zo erg, aangezien ik toch lekker met mijn blog en met school bezig ben: even wat foto's bewerken en wat artikelen in voren schrijven. Voor school ga ik bezig met het schrijven van een adviesrapport, het schrijven van een interview en begin ik alvast een beetje met het leren van mijn toetsstof; over twee weken heb ik alweer mijn tentamens...

Het was zo heerlijk om even naar buiten te gaan en om weer wat foto's te maken! Kan mij niet meer herinneren wanneer ik dat voor het laatst gedaan heb, maar het is zeker een tijd geleden. Daardoor moest ik wel weer even wennen haha. Gelijk motivatie om snel weer foto's te gaan maken !

Op onderstaande foto's draag ik mijn lekkere, warme laarzen van Dolcis, een glanzende zwarte jeans van Vero Moda en een donkergroene trui (gekregen met kerst). Deze outfit is echt een 'lisa outfit': ik hou van de natuurlijke kleuren en de laatste tijd draag ik deze kleuren heel vaak. Ook ben ik nog altijd even verliefd op mijn Oozoo horloge die ik een aantal maandjes geleden heb gekocht. Wel zit ik eraan te denken om rechts een horloge te gaan dragen, aangezien ik op mijn linkerpols een tattoo heb. Toch ben ik wel heel gewend om een horloge links te dragen, dus daar ga ik nog even over nadenken haha. Oh, de oorbellen zijn trouwens van Primark en mijn leren armbandjes zijn gemaakt door een vriendinnetje !

Anyway,
kijk hieronder mee voor de foto's!








































































Bij deze wil ik ook mijn mama bedanken voor het maken van de foto's! <3. Ik weet dat ze mijn blog leest, dus vandaar haha. 

Wat ga jij vandaag nog doen?
Fijn weekend!

Liefs,
Lisa

15 opmerkingen:

  1. Leuke outfit! Vooral de kleur van de trui vind ik mooi bij je passen. Wat ik vandaag ga doen.. lekker op de bank met een dekentje, netflix aan. Misschien nog heel even genieten van de sneeuw buiten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh heerlijk! Netflix is bij mij ook echt favoriet hihi!

      Verwijderen
  2. Je hebt echt geluk gehad met het zonnetje op de foto's! Die trui ziet er geweldig en heerlijk warm uit, en die laarzen zijn ook gaaf :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Complimenten voor je moeder die zulke mooie foto's heeft geschoten! Die schoenen lijken me echt heerlijk warm. Ennuh, had ik al eens gezegd dat ik de opzet van je lay out erg mooi vind? :-) Geniet van je weekend! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dat vindt ze denk ik leuk om te horen! En bedankt voor je compliment over mijn lay out, dat is altijd fijn om te horen <3.

      Verwijderen
  4. Ik vind je trui echt heel mooi en het past allemaal zo goed en mooi bij elkaar! Well done!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke outfit! En die laarzen zijn echt super leuk. Je had inderdaad mazzel dat je op tijd binnen was. Het weer is zo wisselvallig vandaag! x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te lezen dat mijn foto's zijn goedgekeurd...haha.
    Het geeft weer een leuke outfitpost!
    xx mama

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lief van je mam en mooi foto`s heeft ze gemaakt. leuk outfit

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind je schoenen heel erg leuk! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ziet eruit als een fijne en comfy outfit. Zo'n fluffy trui is altijd goed ;) 10 punten voor de fotograaf hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie outfit en mooie foto's ook! Ik vind de kleuren die je hebt gekozen ook heel mooi bij elkaar passen. Wat leuk ook het contrast tussen je broek en je fluffy trui :)

    BeantwoordenVerwijderen

Labels