dinsdag, november 04, 2014

Inspiration: Style Miranda Kerr





Heyy,

Vandaag wil ik graag een meisje met jullie delen, waarvan ik denk dat zij een geweldige stijl heeft. Haar stijl is vrouwelijk, casual, sexy en daarnaast ook stoer. Het heeft gewoon wat: het valt op. Daarom heb ik wat foto's uitgezocht, waarop haar stijl het mooist naar voren komt. Het leek me leuk om deze met jullie te delen. Daarnaast ben ik natuurlijk ook benieuwd wie jullie stijlicoon is ;)

Miranda Kerr is een van de Victoria Secret Angel's. Ze heeft een prachtig gezichtje, en daarnaast echt een killer body (ik zou voor haar body tekenen haha). Het viel mij op, dat zij zich, naast de catwalk, ook echt super kleedt! Haar stijl is heel divers, maar toch komen er bepaalde aspecten terug in bijna al haar outfits. Al haar outfits hebben een vrouwelijke uitstraling; iets elegants. Je ziet haar voornamelijk lopen op hoge hakken, om haar megaslanke en lange benen nog wat te verlengen. Ze heeft ook het voordeel, dat zowat alles haar eigenlijk staat. Ik heb nog nooit een outfit gezien van haar, die ik echt afgrijselijk vond. Ze heeft een sterke uitstraling, waardoor veel outfits haar goed staan.






































































































Het leuke aan de outfits van Miranda Kerr, vind ik dat ze 'casual' en 'draagbaar' zijn ook in het dagelijkse leven. Het zijn geen hele aparte outfits, maar ze maakt er hele mooie outfits van doordat ze alles precies goed combineert. Alles past bij elkaar, en de outfit vormt een geheel. Het is leuk om te zien, dat ze naast de catwalk ook een hele goede stijl heeft, en daarnaast nog moeder is. Haar stijl laat zien, dat jonge moeders nog steeds hoge hakken kunnen dragen, of strakke jurkjes zonder dat dit ordinair wordt (zoals veel in de bladen beschreven wordt). Ook dit vind ik een heel positief punt aan haar kledingstijl. Ze is een moderne moeder, en haar kledingstijl is nog steeds fabulous!

Miranda Kerr is al een tijdje echt mijn stijlicoon. Haar kleding is echt perfect, en ze weet het zo te dragen dat het lijkt alsof de kleding ook echt voor haar gemaakt is.
Hieronder zien jullie wat outfits van haar, welke ik echt heel gaaf vind :)














































































































































































































































































































































































Wat vinden jullie van Miranda Kerr?
En wie is jullie stijlicoon?

Liefs,
Lisa

3 opmerkingen:

  1. Ohhhh haar benen zijn echt to die for!
    Sowieso is het een prachtige vrouw & haar kleding stijl is inderdaad echt super.
    maar als je er zo uit ziet kan je écht alles hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is niet mijn stijl maar ik vind het wel prachtig! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ahhhh Miranda Kerr is echt absolute perfectie! <3

    BeantwoordenVerwijderen

Labels