zaterdag, november 29, 2014

Lady Million Dupe

Hey!

Een tijdje geleden ben ik op zoek gegaan naar een lekker geurtje, aangezien ik maar 2 geurtjes echt droeg en ik wel toe was aan een ander, nieuw geurtje. Ik vind zoete, verleidelijke geurtjes echt heerlijk en hier ben ik dan ook naar op zoek gegaan. Ik had veel goeds gehoord over Lady Million, maar dit geurtje vond ik toch wel wat aan de prijzige kant. Op internet heb ik wat rondgekeken of er niet iets was wat erop leek, maar hier kwamen alleen geurtjes van echt slechte kwaliteit.
 
Toen ik laatst bij de Zara was, kwam ik daar het geurtje ZARA Gold tegen. Dit is een geurtje met een luxe uitstraling en een gouden gloed. Na het ruiken van de geur was ik verbaasd! Hij lijkt namelijk precies op Lady Million!! Lees hieronder meer over deze look-a-like (dupe).

Ik had al veel over Zara geurtjes gehoord en veel meiden waren er erg positief over. Zo kwam ik terecht bij de Zara, en ik moet deze meiden gelijk geven. De geurtjes die ze daar verkopen zijn echt lekker! Allemaal hebben ze echt een eigen geur, maar toch zijn ze allemaal even 'lieflijk'. (Ik weet dat het raar is om een geur als lieflijk te beschrijven, maar ik weet er geen ander woord voor haha).
Ik heb dit geurtje nu al een tijdje, en hij is bijna op :( Dat wordt binnenkort dus maar weer eens langs de Zara gaan hihi !

Design
De Zara Gold is een flacon dat luxe uitstraalt en een vrouwelijk elegant ontwerp heeft. Het parfum zelf is doorzichtig, maar heeft een lichte goud/lichtroze glans, waardoor hij niet helemaal doorzichtig is. Een praktisch pluspunt is de draaidop; hierbij heb je geen problemen met doppen die kwijtraken. Het werkt praktisch, geeft een leuk detail aan het design en het werkt ook heel gemakkelijk.

































Geur
De geur is lekker zoet (maar niet al te zoet haha) en heeft een vleugje fruitigheid in zich. Het is een zachte geur, dus niet erg overheersend, wat ik wel ideaal vind. Ondanks dat het een zachte geur is, valt hij mensen wel op: mensen ruiken hem wel. Het is een heerlijk lichte geur, die lekker lang blijft hangen. Ook is het een verleidelijk geurtje, en tot nu toe vinden de mannen (die ik ken)hem heeeerlijk! Ik voel me zelfverzekerd wanneer ik deze geur opdoe en stap dan ook met wat meer zelfvertrouwen de deur uit met dit geurtje op :)
Er zit onder andere vanille, sinaasappel, jasmijn en honing in!

Werking
Het geurtje werkt met een draaidop en is gemakkelijk mee te nemen in je handtas. De geur blijft de hele dag hangen, alhoewel hij na een uur of 5,5 wel echt minder wordt.


Prijs + Waar te koop?
Zara Gold is te koop bij de Zara voor €16,95 voor 70ml.






































Wat vind jij van deze geur? En ken jij nog meer dupes?

Liefs,
Lisa

5 opmerkingen:

  1. Ik heb gister het luchtje Si van Giorgio Armani gekocht, wat een geweldig luchtje! verder vind ik bruno banani en beyonce head ook echt heerlijk, deze zijn wat betaalbaarder.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is tenminste een goede prijs! Ga binnenkort maar eens langs de ZARA om te ruiken hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lady Million vind ik echt een heerlijke geur, dus een goede dupe is altijd welkom! Ben heel benieuwd :)

    BeantwoordenVerwijderen

Labels