woensdag, november 19, 2014

Margriet Winterfair 2014Eindelijk kan ik jullie de foto's en het verslag laten zien van de Margriet Winterfair in Utrecht! Ik ben er afgelopen zondag heen geweest samen met mijn moeder, en we hebben zo'n gezellige dag gehad! Het was echt een 'moederdochterdagje', en volgens mij hebben we er allebei van genoten!

Ik had eerlijk gezegd nog nooit van de Margriet Winterfair gehoord, totdat ik het toevallig op een blog zag verschijnen (ik weet alleen niet meer welke blog). Daarna ben ik gaan googelen, en ik kwam er al gauw achter, dat dit echt wat voor mij en mijn moeder was. Er waren workshops, optredens en héél veel kraampjes waar je dingen kon kopen. In totaal waren er 3 hallen vol met kraampjes, en wij hebben ook al deze kraampjes gezien haha! Aan het einde van de dag waren wij dan ook redelijk uitgeput van het vele lopen en sjouwen.

De dag begon met een workshop van blogster Sanne. Volgens het programmaboekje ging zij wat vertellen over hoe je een blog het beste kan opzetten. Helaas waren wij net te laat voor deze workshop en hebben we deze dus gemist. Verder waren er veel workshops over hoe je jezelf het beste kon presenteren qua make-up en uitstraling en ook waren er een aantal workshops over het maken van kaas en wijn. Genoeg keuze dus! Wij hebben ervoor gekozen om geen workshop te doen (voor de workshops moest je je namelijk inschrijven), maar om gewoon alles op ons af te laten komen en lekker rond te lopen in de hallen.

Alles in de hallen was zo leuk aangekleed! Overal waren lampjes en alle mensen die achter de kraampjes stonden waren zo vriendelijk en vrolijk. Je voelde je echt 'bijzonder'. Er waren kraampjes waarbij je je haren kon laten krullen, of je wenkbrauwen kon laten epileren. Ook waren er overal proeverijtjes en kon je ook nog je voeten laten masseren, of jezelf lekker in een massagestoel laten vallen.

Er waren genoeg optredens te zien op de dag dat wij er waren. Zo traden onder andere Belle Perez, Do en Tessa Belinfante op. Belle Perez en Do hebben wij helaas niet gezien, omdat we toen druk aan het winkelen waren haha. Tessa Belinfante hebben we wel gezien, en MY GOD, wat heeft dat meisje een stem! Ze zingt echt krachtig, en heeft een hele mooie breekbare stem. Wel is het een heel verlegen meisje, wat je eigenlijk niet zou verwachten. Grappig om te zien! Misschien dat jullie haar kennen van The Voice Of Holland, daar heeft ze namelijk een jaar of 3 geleden aan mee gedaan. Binnenkort komt haar eerste album uit, en dat is zeker de moeite waard om te kopen; er staan namelijk prachtige zelfgeschreven nummers op!

Kortom: de Margriet Winterfair is een groot spektakel! Er is genoeg te zien en te beleven, en daarnaast is de sfeer zo ontzettend gezellig! Wij hebben ervan genoten en gaan er zeker nog een keer heen! Een aanrader wat ons betreft! :)

Hieronder een kleine sfeerimpressie: 

De modeshow!
Er waren genoeg eetgelegenheden te vinden :)


Broodje met mozzarella, tomaat en wat kruiden. Yummie <3

Deze vond ik wel erg leuk haha :)


Tessa <3

Met lieve mama <3


Ben jij bekend met de Margriet Winterfair?
Van de week zal ik jullie mijn aankoopjes laten zien die ik gedaan heb bij de Winterfair.

Liefs,
Lisa

2 opmerkingen:

  1. Wauw, als ik dit had geweten, was ik langs gegaan, ziet er super gezellig uit! Moeder-dochterdagjes zijn ook altijd zo fijn!

    BeantwoordenVerwijderen