zaterdag, november 22, 2014

Shoplog Margriet Winterfair

























Ik had jullie nog beloofd, om mijn aankoopjes te laten zien die ik gedaan had bij de Margriet Winterfair. En dat is dan ook precies wat ik vandaag ga doen haha. Zowel mijn moeder als ik zijn goed geslaagd, maar dat kan ook niet anders met meer dan honderd kraampjes! Kijk gauw mee naar mijn aankopen!

Toen ik zondag samen met mijn moeder vertrok richting Utrecht, had ik geen idee wat ik kon verwachten van deze Winterfair. Maar, ik had nooit verwacht dat ik er eigenlijk ook echt iets zou kopen. Dat gevoel veranderde wel toen ik de hallen binnenliep, want MY GOD: er stonden zoveel kraampjes! Al gauw voelde ik me helemaal thuis haha. Uiteindelijk ben ik richting huis gegaan met 4 leuke, kleine items en een goedgevulde goodiebag! Hieronder kunnen jullie zien, wat ik nu eigenlijk allemaal heb meegenomen.
























Als eerste kocht ik deze zachtroze Mobile Power Bank. Ik heb een iPhone 4, en zoals velen van jullie waarschijnlijk ook al hebben ervaren, gaat de batterij niet heel lang mee. Een hele dag houdt hij het niet vol, en aangezien ik best lange dagen maak tegenwoordig, is het niet heel praktisch om een telefoon te hebben die de hele tijd uitvalt. Daarom kocht ik deze Power Bank: dit is een klein langwerpig roze doosje met 2600 mAh (energie). Ik heb geen idee hoeveel 2600 mAh nu precies is, maar volgens de verkoper levert deze power bank genoeg energie om je telefoon 2 keer weer helemaal opnieuw op te laden. Nou lijkt me dit wel erg veel, en ik geloof ook niet echt dat dit kan, maar ik ben al blij als mijn telefoon nét wat langer mee kan gaan haha :)
Je kunt gewoon het kabeltje (dat standaard bij je telefoon zit) aansluiten op de Power Bank, en dan laadt hij automatisch op. Superhandig dus!
























Hihi: een heerlijke 'massagehand'. Ik vind masseren heerlijk om te doen (natuurlijk nog lekkerder om zelf te krijgen... haha), maar ik krijg altijd zo snel een lamme arm. Nou kan ik natuurlijk mijn armen en handen gaan trainen, maar dan ben ik enorm lang bezig haha. Daarom kocht ik deze 'massagehand': een geweldige hulp tijdens het masseren. De hand rolt door middel van kleine, zilveren bolletjes die zachtjes over de rug/benen gaan. Eigenlijk is het meer een soort van friemelhand. Stiekem heb ik hem gekocht voor mijn vriend, zodat hij lekker op mijn rug kan kriebelen en friemelen. Dit vind ik namelijk ZO lekker <3
Vinden jullie de vorm van de hand trouwens niet op een octopus lijken? Ik vind hem hier namelijk heel erg op lijken haha :)
























Een heerlijk gezichtsmasker van Dr. Van der Hoog. Op de verpakking staat, dat dit masker je binnen 3 minuten een frisse oppepper geeft voor je gezicht. Nou is mijn gezicht de laatste tijd nogal vermoeid, doordat ik slechter slaap en daarnaast gewoon enorm druk ben, dus dit masker is perfect voor mij! Ik heb hem nu 2x gebruikt, en ik weet niet of ik er nu weer echt als herboren uit zie na het gebruik van dit masker, maar ik weet wel dat het een lekker masker is! En van aloë vera ben ik altijd fan haha! Hij smeert makkelijk uit, ruikt lekker en hoeft maar 3 minuten in te trekken. Ideaal dus voor onder de douche!





































Het laatste wat ik gekocht heb, is dit mooie wenkbrauwpoeder! Ik liep langs een kraampje, en voor ik het wist waren mijn wenkbrauwen ingekleurd en wel. Het zag er echt heel mooi en verzorgd uit, maar wel was het wat aan de dure kant. Daardoor stelde mijn moeder voor om het als cadeautje aan mij te geven: hoe lief! <3
Ik heb hem al een aantal keer gebruikt, en hij geeft net dát extra effect om mijn wenkbrauwen meer sprekend te laten lijken.
Hoe werkt het?
Er zitten 3 sjabloontjes bij het poeder, en daarnaast zit er ook nog een kwastje bij. Je kiest de vorm van je wenkbrauwen (dun, normaal of dik) en vervolgens leg je dit sjabloontje op je wenkbrauwen en kleur je je wenkbrauwen gewoon wat in met het poeder. Resultaat: strakke wenkbrauwen!
























Dit product kreeg ik gratis bij de wenkbrauwpoeder, dus ik ben erg benieuwd of het wat is. Hiermee kun je wat plukjes van je haar 'verven', maar ik heb geen idee hoe en wat nog precies. Volgens de verpakking werkt het als een soort van mascara voor je haar. Hmm... ik weet nog niet of ik dat ga proberen haha! Wel leuk dat het er gratis bij werd gegeven :)


Daarnaast kregen we nog een goodiebag gevuld met leuke dingen! In deze goodiebag zaten onder andere:
- Het nieuwste nummer van Margriet
- Een aantal kortingvouchers (van onder andere Zalando)
- Een mini shampoo van Plantur
- Een klein flesje met aardbeismaak die je toe kan voegen aan je glas water, zodat er net wat meer smaak komt aan het glas water. Een soort van ranja, maar dan zonder suiker of zoetstoffen. Gezond en lekker dus!
















































Dit waren mijn aankoopjes alweer.
Wil je meer weten over de Margriet Winterfair? Lees dan dit artikel :)
Wat vind jij van mijn aankopen?

Fijn weekend!
Liefs,
Lisa

10 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankoopjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh dat masker van Dr. van der Hoog ken ik helemaal niet!
    Leuke aankoopjes gedaan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk je aankopen. Ik heb ook een Iphone 4 en van mij gaat ook al snel leeg, ideaal Mobile Power Bank. Het maskertje van Dr, van der Hoog lijkt me ook erg fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De batterij van de iPhone gaat inderdaad veels te snel leeg! Deze powerbank werkt super! En het maskertje is ook echt heerlijk :) hier zal ik volgende week een review over schrijven! Liefs

      Verwijderen
  4. Die powerbank is leuk! Die wil ik ook nog aanschaffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, die massagehand ziet er grappig uit :-D inderdaad, een goeie massage krijgen blijft het leukst, maar als dat niet kan dan is een DIY massage toch ook altijd aangenaam.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha inderdaad! Een massage krijgen blijft toch wel lekkerder dan er 1 geven hoor ;)

      Verwijderen

Labels