zaterdag, december 06, 2014

Budget Tip: Shower Gel Foam AH

























Hee daar!
Vandaag wil ik iets heel leuks met jullie delen! Ik heb namelijk een goedkope budgettopper gevonden voor de foam gel. Normaal gesproken koop ik deze heerlijke doucheproducten altijd bij Rituals, maar nu blijkt dat de Albert Heijn ze ook verkoopt. Natuurlijk hebben wij er thuis direct 1 aangeschaft en in dit artikel laat ik jullie zien wat voor geweldig product het eigenlijk is!

Allereerst het ontwerp. Ik vind het flacon er echt heel sierlijk en elegant uitzien. Het heeft een frisse uitstraling, en oogt lekker vrolijk door het drukke printje. Zelf ben ik heel erg fan van de kleur bruin, en daarom vind ik het ook zo leuk dat deze kleur in het ontwerp terugkomt! Het flesje is even groot als een foam gel van de Rituals, en bevat ook dezelfde inhoud. Daarnaast bevat het (naar mijn mening) een ontwerpje dat zeker niet onderdoet voor Rituals.
Ja, ik word echt vrolijk van de uitstraling van deze Ayurveda Foam Gel <3

























De foam gel werkt precies hetzelfde als die van de Rituals. Je haalt de dop eruit, drukt op het "spuitgedeelte"en voilá: een heerlijk ruikende foam gel komt tevoorschijn. Het ruikt exotisch en fris tegelijk. Daarnaast vind ik het een echte wintergeur, omdat hij ook heel warm en gezellig ruikt. (Oke, dit zijn wat rare woorden voor een doucheproduct, maar ik weet het even niet anders uit te leggen haha!).































De substantie is stevig en zacht, en smeert daarnaast gemakkelijk uit over de huid. Voordeel is: je hebt maar heel weinig van het foam nodig om je hele lichaam te verwennen. Nou ben ik altijd wel iemand die heel veel foam gel gebruikt, omdat ik het gewoon zo lekker vind ruiken hihi <3, maar dit is dus absoluut niet noodzakelijk!

























Zoals jullie kunnen lezen, ben ik ontzettend enthousiast over dit doucheproduct. Hij ruikt lekker, maakt de huid zacht en is ook nog eens veel goedkoper dan die van de Rituals. Hij doet ook echt niet onder voor die van de Rituals! Kortom: een echte aanrader :)

Naast deze geur, is ook de geur "Hammam" nog te koop bij de Albert Heijn. Deze moet ik nog uitproberen! Op dit moment zijn dit de enige twee foam gels die te koop zijn bij de Albert Heijn, maar ik hoop dat er nog meer geuren gaan komen!

De Ayurveda Foam Gel is te koop bij de Albert Heijn voor €2,49.

Kende jij dit product al?
Fijn weekend!

Liefs,
Lisa

5 opmerkingen:

  1. Ik kende dit product nog niet, lijkt me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat de AH dit ook verkoopt en dat voor die prijs, ik ga het maar een snel uitproberen!
    Liefs,

    www.blamethefireworks.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nooit geweten dat ze deze verkopen bij de AH! Als tie (bijna) net zo lekker is als de Rituals, moet ik hem maar snel gaan testen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een fijne tip, dank je! Showerfoams zijn zo geweldig, deze ga ik sowieso een keer testen!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels