maandag, december 15, 2014

ROOM INSPIRATION TUMBLR

Vandaag een artikel vol met heerlijke inspiratie voor het inrichten van je eigen slaapkamer of andere kamers in het huis. Ik kan eigenlijk niet wachten om op mezelf te gaan wonen, alleen al het idee om je eigen huisje in te richten! AAH!!! :) Maar ik ben toch nog wat te jong om het huis uit te gaan haha. Ook zijn de hoge kosten natuurlijk een groot punt, en je krijgt opeens wel heel veel verantwoordelijkheid (lees: alle verantwoordelijkheid). Toch vind ik het geweldig om lekker te bedenken in wat voor stijl ik later alles wil inrichten. Vandaar dit artikel vol met inspiratie! Pak een kop thee erbij en geniet van deze heerlijke inspiratie!
Ik ben gek op een luxe, rustige uitstraling (vooral wit vind ik erg mooi ogen), maar toch moet er ook een warme sfeer aanwezig zijn. Perfect vind ik de combinatie van een groot kingsize wit bed, met een mooie quote boven het bed, een mooi licht beige kleed voor op de grond en lekker veel kaarsjes. Daarnaast MOET ik gewoon echt een kledingrek hebben waar ik mijn kleding aan kan hangen, of ik wil gewoon een inloopkast :). Zoals jullie kunnen lezen, heb ik redelijk wat eisen. Nu maar even een hele goede baan vinden die al mijn wensen kan vervullen haha!

De kleuren die ik in mijn kamer later wil hebben zijn wit, blauw en het liefst veel accessoires met het white-wash effect. Rustig, modern en lekker relaxed.


 
 
 
Ik ben echt heel erg fan van dit soort kledingrekjes <3
 
 





 
Schattig!
 
 


 





















Hoe zou jij je slaapkamer (of huis) het liefste willen inrichten?

Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Wat een mooie inspiratie! Ik houd zelf erg van de Scandinavische trend met veel wit, houten accessoires en nep bont :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klinkt inderdaad ook echt prachtig! Lekker sfeervol!

      Verwijderen
  2. Wauw, hele mooie inspiratie! Hele gezellig kamers (:

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk om dit te zien. Ik woon al bijna 5 jaar op mezelf, maar in nog geen enkele kamer heb ik echt alles mooi gevonden. In België heb je allemaal kamers die al bemeubeld zijn, dus die kun je dan niet kiezen. Nu zit ik samen met mijn vriend in een appartement en we hebben alle meubels overgekocht. Dat was super handig, maar totaal niet mijn smaak. Ooit wil ik mijn huis helemaal inrichten in hoe ik het wil!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jeetje wat vervelend! Ik kan me voorstellen, dat je dan wel een keer heel graag een huis wil inrichten naar jouw smaak! Liefs xx

      Verwijderen

Labels