dinsdag, februari 03, 2015

Favorieten van Januari!




Hoihoi!

Het is alweer februari! Mijn god, wat gaat de tijd toch snel! Ik ben de laatste weken enorm druk bezig geweest met school en had daarnaast ook weinig vrije tijd meer over om lekker te bloggen of om foto's te kunnen maken. Gelukkig ziet het er nu naar uit dat het weer wat rustiger wordt, waardoor ik weer vaker artikelen online kan plaatsen! Afgelopen maand had ik een aantal producten/items die ik heel veel gebruikt heb. Vandaag laat ik jullie dan ook mijn favorieten van de maand Januari zien!

Afgelopen maand is een (hele!) drukke maand geweest. Ik had heel veel te doen voor school en daarnaast was het ook de maand waarin ik zou gaan afrijden. Extra spannend dus! Daardoor heb ik (in de momenten die ik vrij had) veel fijne producten gebruikt om lekker even te kunnen ontspannen. Niet alleen ik was uitgeput, maar mijn huid ook! Ik had veel droge plekjes in mijn gezicht, en ook had ik wat wallen onder mijn ogen. De frisse blik in mijn ogen was een beetje weg, en het was de hoogste tijd om dat weer terug te krijgen! In mijn vrije momenten heb ik daardoor heel veel geslapen, gedoucht en gesmeerd haha!

Elvive
Allereerst deze heerlijke shampoo en conditioner van Elvive. Deze twee producten zijn eigenlijk voor gekleurd haar, maar ik gebruikte ze ook al toen ik nog geen gekleurd haar had. (Ik heb nu een lichtrode spoeling erin zitten, maar zó licht dat niemand hem eigenlijk ziet haha). De geur is exotisch en fris tegelijk, en de geur blijft lang na het douchen nog zitten.
Zowel de shampoo als de conditioner werken super! Ze maken mijn haar onwijs zacht, geven extra volume en geeft mijn haar een gezonde glans. Heerlijk! <3
























The Body Shop
Ook mijn lichaam was redelijk moe van al het harde werken en leren. Vandaar dat ik in Januari een heerlijke shower cream kocht van The Body Shop. Hij ruikt een klein beetje naar stracciatella yoghurt hihi, en is zacht op de huid. Het hoofdbestanddeel is Shea Butter: een fijn zacht product dat heerlijk aanvoelt! De shower cream smeer gemakkelijk uit en voedt de huid goed. Mijn vermoeide huid was na een aantal keer smeren weer helemaal elastisch en zacht! Dit is momenteel mijn favoriete lichaamsproduct voor onder de douche!



Christmas socks
Doordat ik veel moest leren, zat ik ook veel stil aan mijn bureau. Hier zat ik dan vaak met een warme deken om mij heen en een warm kopje thee. Toch was dit vaak nog niet warm genoeg, en vandaar dat ik bijna elke dag deze fluffy Christmas Socks van de Primark aan had. Ze zitten lekker, zijn heerlijk warm en zien er ook nog eens schattig uit. Daar komt bij dat er ook nog antislip onder zit, wat ervoor zorgt dat je op gladde vloeren niet uitglijdt. Ideaal toch?



Biosilk
Nog zo'n fijn product! En over een lekkere geur gesproken! Ik vind biosilk echt naar kapper ruiken, haha! Doordat ik krullen heb, is het vaak lastig om mijn haar in model te houden. Het gaat snel pluizen, en daarnaast zitten de krullen ook niet altijd even mooi. Biosilk vind ik heel fijn! Het geeft mijn haar glans, en verstevigt de krullen. Daarnaast heb ik nauwelijks pluis wabnneer ik dit product gebruik! En die geur... die blijft verslavend!



Beautycycle
Dit merk is een merk dat veel schoonheidsspecialisten gebruiken. Het is jammer genoeg niet verkrijgbaar in de winkels. Ik heb een nachtcréme van dit merk, en ik gebruik hem elke avond. Hij ruikt fris, is heel zacht en water is de basis van deze créme. Het hydrateert de huid van mijn gezicht heel goed en trekt ook snel in. Helaas stopt de schoonheidsspecialiste bij wie ik deze créme koop met het verkopen van dit merk; zij gaat over op een ander merk. Hierdoor moet ik weer een andere nachtcréme gaan zoeken... supervervelend!
Dus, als je nog tips hebt voor een fijne nachtcréme die goed hydrateert: ik hou me aanbevolen!

Wat is jouw favoriete product van Januari?

Liefs,
Lisa

3 opmerkingen:

Labels