zondag, juli 05, 2015

Shoplog Amsterdam!


Goedemorgen allemaal! Ik ben net wakker geworden in mijn eigen vertrouwde huis na een heerlijk weekend te hebben gehad met mijn moeder in Amsterdam. Natuurlijk zijn wij wezen winkelen in Amsterdam, maar dat is niet het enigste wat wij daar gedaan hebben. Begin volgende week komt er een (klein) reisverslagje online met wat foto's! Vandaag deel ik jullie mijn items mee, die ik gekocht heb in Amsterdam. Lees hieronder meer!


Dit weekend heb ik enorm geluk gehad met het winkelen. want bijna elk items dat ik leuk vond, was er nog in mijn maat. Soms heb je van die dagen dat je echt pech hebt en er geen enkel item meer in jouw maat is, helemaal in Amsterdam is deze kans groot! Want jemig, wat lopen daar veel mensen in de stad! Eigenlijk al mijn gekochte items komen van de Bershka vandaan, behalve mijn schoenen. Normaal gesproken slaag ik nooit heel goed bij Bershka, maar dit keer vond ik heel veel items erg leuk en daarnaast pasten de items ook allemaal. YAY!




















De schoenen die ik gekocht heb, zijn afkomstig van Invito. Ik had een fashion cheque gekregen van mijn vader en deze kon ik mooi gebruiken bij Invito. Eindelijk heb ik dan mijn zeer geliefde Converse All Stars! In de winkel heb ik nog zitten twijfelen over de kleur, aangezien ik zowel wit als grijs heel erg gaaf vond! Uiteindelijk ben ik toch voor grijs gegaan, dit is gemakkelijker schoon te maken en ik vind ze net wat meer speciaal dan de witte versie.





















Ook heb ik eindelijk weer eens een mooi bomberjack weten te vinden, en ook nog eens in een (donker)blauwe kleur! Dit is echt veruit mijn meest favoriete kleur voor een (winter)jas. Het jasje heeft een kort model en bevat een capuchon. Hij zit lekker en is gemakkelijk te combineren met mijn andere kledingstukken. Want ja, ik wil natuurlijk wel een jas die een beetje past bij de rest van de inhoud van mijn kledingkast.



















Dit zwarte shirtje was lastig te fotograferen, maar ik heb mijn best gedaan. Het is een wijde top, met een sexy achterkant door de touwtjes die elkaar kruiselings raken. Het shirtje heeft een diepe rug dankzij die touwtjes, en bevat een opening bij de mouwen. Ik vind het bij dit topje echt heel erg lastig om precies te beschrijven hoe hij eruit ziet, sorry. Het komt er in ieder geval op neer, dat hij lekker wijd is, en daarnaast sexy is aan de achterkant. Ik ga hem combineren met een lichtblauwe spijkerbroek en sandalen of een hakje.





















Ook de witte blazer is afkomstig van de Bershka. Hij heeft een stretch stof, maar oogt absoluut niet flubberig of iets in die richting. Verder bevatten de mouwen ritsjes en is het jasje iets getailleerd. Ik ben al jaren op zoek naar een mooie (en lekker zittende) witte blazer, en nu heb ik hem eindelijk gevonden <3



















Als laatste heb ik deze lange jurk met streepjes gekocht. Ook deze jurk heeft een wat diepere rug, en sluit daarnaast echt nauwsluitend aan op mijn figuur. Omdat ik iets langer ben dan het gemiddelde meisje, valt de jurk bij mij net iets hoger dan die volgens mij zou horen, maar ik vind hem juist echt perfect zo! Binnenkort zal ik een outfitpost maken met dit jurkje, de witte blazer en mijn grijze All Stars. Lekker casual en stoer. 
PS: ik heb niet de hele jurk gefotografeerd, maar alleen even de bovenkant en het printje. De rest zullen jullie binnenkort zien ;)

Wat vind jij van mijn gekochte items?
Fijne zondag!

Liefs,
Lisa

5 opmerkingen:

  1. leuke spullen heb je gekocht, zeker de schoenen erg mooi!
    Liefs,
    Eline
    Note-Lines

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe items! Dat gestreepte hemdje van Bershka wilde ik ook nog passen, maar het was toen zo druk haha. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey! die witte blazer is echt super gaaf zeg

    BeantwoordenVerwijderen

Labels