woensdag, september 16, 2015

New order || Calvin Klein top


Soms heb je van die items waarvan je gelijk denkt: 'wauw, die MOET ik hebben'. Het klinkt misschien heel stom, maar ik had dit bij een simpele zwarte top van Calvin Klein. Toen ik hem zag op de blog van Jill, was ik direct verliefd! Want wauw, wat een supermooie gave top! Ondanks dat het de laatste tijd heel goed gaat met het minderen van mijn impulsieve aankopen, kon ik het bij deze top echt niet laten! Gisteren heb ik hem besteld en ik kan niet wachten totdat ik hem binnen heb!

Deze top lijkt me heerlijk om te gebruiken tijdens het sporten, maar ook om aan te trekken tijdens een lekker relaxt avondje. Grote joggingbroek eronder, warme sokken, deze top en een heerlijk vest. Oh, alleen bij die gedachte word ik al gelukkig haha!
Ik heb de top besteld bij Zalando, aangezien ik daar goede ervaringen mee heb. Ook is het fijn dat hier de verzendkosten gratis zijn, wat dus al gauw weer €3,95 scheelt!

Ik heb de top besteld in het zwart, dit vind ik een hele mooie en gemakkelijke kleur. Hij is er ook in het wit en lichtgrijs en dit zijn ook echt beauties! Toch vind ik mezelf te 'licht' qua huidskleur voor een witte top (dan oog ik gelijk zo wit) en het grijs vond ik een beetje saai. Maar als mijn zwarte top echt lekker zit, dan is de kans aanwezig dat ik ook nog een andere kleur neem haha. Eerst deze maar eens afwachten!

Natuurlijk laat ik hem jullie in echt zien zodra ik hem binnen heb! I'm so excited hihi! <3

Wat vind jij van deze top? 

Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Hoeveel kost ie? Hij is echt mooi wauww!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hij is €28! Hopelijk is het goede kwaliteit :) ik hou je op de hoogte! Liefs

      Verwijderen
  2. Hoe je het al beschrijft, samen met een joggingbroek en een heerlijk vest. Perfecte combi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah, ik zou zo van Calvin Klein! Ik zit er al een tijd aan te denken om (o.a.) deze top te bestellen. Ik ben heel benieuwd hoe je hem vindt! x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah het zijn zulke fijne topjes he :) Ik zag 'm laatst in bordeaux rood, die staat nog op mijn wishlist!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oeh, die kleur is ook heel mooi! Helemaal voor aankomend seizoen! In combinatie met je haarkleur is die heel gaaf denk ik :) Ben benieuwd of ik hem ergens in de komende maanden op je blog zie verschijnen haha! Liefs

      Verwijderen

Labels