donderdag, september 24, 2015

Outfit || Fluffy vest, streepjes, nikes en lippenstift!




Goedemorgen allemaal! Afgelopen maandag ben ik weer foto's wezen maken en in dit artikel kunnen jullie het resultaat zien. Dit is volgens mij één van de eerste keren, dat ik lippenstift draag op outfitfoto's haha. Ik hou eigenlijk niet zo van lippenstift, aangezien het er vaak na 1 keer drinken alweer vanaf is, maar voor vandaag maakte ik een uitzondering. Deze outfit bestaat uit mijn zwarte fluffy vest, een gestreept shirtje en mijn favoriete spijkerbroek. Ook heb ik weer een keertje mijn nikes aan: ze blijven zo leuk he! Ik heb ze nu een jaartje en ze zijn nog steeds mooi en fijn :)
Kijk je mee?

Afgelopen maandag was het heerlijk septemberweer: het was gewoon de hele dag droog en af en toe scheen zelfs het zonnetje. Zo fijn om dan foto's te kunnen maken haha :) De laatste weken heb ik weer wat meer tijd voor het maken van outfitfoto's en dat geeft echt een supergevoel! Ik vind outfitfoto's vaak zo leuk om te bekijken op andere blogs en daarnaast vind ik het zelf ook één van de leukste onderwerpen om een artikel over te schrijven. De outfit van vandaag vind ik zelf heerlijk om te dragen! Lekker warm en comfortabel, maar toch ook wel weer opvallend door het streepjesshirt, de accessoires en de lippenstift. Like it!

De lippenstift die ik draag is van het merk Rimmel. Hij heet Cutting Edge (120) en is echt prachtig voor de herfst. Ik draag bijna nooit lippenstift, maar als ik het draag dan is het dit kleurtje: ik vind hem gewoon heel mooi, juist omdat hij anders is dan de andere kleurtjes.

Wat draag ik?
-Spijkerbroek: H&M
- Gestreept shirt: Primark
- Fluffy vest: Primark
- Nike free run 5.0
- Armband: gekregen van mijn moeder
- Ketting: Primark
- Schoudertas: Lanzarote






















































































































Deze foto's zijn gemaakt aan de ijssel, hier zit ik heel vaak om gewoon mijn hoofd lekker leeg te maken. Ik kom dan helemaal tot rust en kan ook echt minutenlang voor me uit staren zonder iets te denken. Zo fijn! 

Waar maak jij het liefst foto's?

Liefs,
Lisa

16 opmerkingen:

  1. Wauw, wat zie je er onwijs mooi uit <3 Vooral je ketting vind ik een prachtige eye cather! Je schoenen vind ik ook super gaaf! Love it all!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit! Ook de foto's zijn erg leuk geworden :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Waaah! De laatste foto is echt heeeeel mooi!!!!!! En die lippenstift staat je zeker goed. Ik zeg vaker doen! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb afgelopen maandag ook outfit foto's gemaakt haha! Het weer was inderdaad perfect toen :) Ik hou van streepjes dus je shirtje vind ik echt heel leuk! Ik maak zelf het liefste outfit foto's bij het buurthuis in mijn straat. Daar is een mooi bijgehouden grasveldje, een bankje en enzo.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, dat klinkt ook echt als een heel mooi plekje! Kan me voorstellen dat je daar graag foto's maakt haha :) Liefs

      Verwijderen
  5. Wat een toffe outfit zeg! En prachtige foto's! Pretty lady!
    Liefs Iep

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke outfit meis, zoiets zou ik ook wel dragen :) Die lippenstift staat je super! Vaker doen hihi ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ik ga het proberen! Dankjewel voor je reactie :) Liefs

      Verwijderen
  7. Leuk, zo'n fluffy vest! Zo'n soort vest wil ik ook gaan kopen voor deze herfst/winter, ik heb namelijk maar één vest. Die van jou is echt superleuk, maar jammer genoeg kom ik (bijna) nooit bij de Primark.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels