zaterdag, september 19, 2015

Outfit || Winterse sjaal, spijkerjasje en sperry's!




Deze foto's zijn van afgelopen donderdag en bah, wat was het vies weer! Het regende echt de hele dag en daarnaast werkte het licht ook nog niet mee. Toch hebben we gauw wat foto's kunnen schieten door alle regenbuien heen en in dit artikel zien jullie het resultaat. Op deze foto's draag ik mijn nieuwe wintersjaal, mijn favoriete spijkerjasje, mijn zilveren horloge en sperry's. Kijk je mee?

Ik kan er altijd zo van balen als het weer niet meewerkt tijdens het maken van outfitfoto's. Op deze foto's is mijn haar ook lekker pluizig door de regen... En de regen was ook echt vies: het was van die zachte miezerregen, bah! Daarnaast was het ook best wel koud qua temperatuur, maar gelukkig hield mijn wintersjaal mij lekker warm! Ik draag hem de laatste dagen echt heel vaak: hij is zooo comfortabel!

Ook heb ik eindelijk weer een keer mijn favoriete spijkerjasje uit de kast getrokken. Ik vind hem zo leuk, aangezien hij zo'n opvallende frisse kleur heeft. Vooral op een zwarte of witte broek vind ik hem erg gaaf. De laatste tijd heb ik vooral veel shirtjes en vestjes gedragen, maar voor de herfst kan dit jasje nog heel goed, helemaal in combinatie met een warme sjaal.

Wat draag ik?
- Jeans: Vero Moda
- Spijkerjasje: Zara
- Sjaal: Primark
- Horloge: Lucardi
- Schoenen: Sperry's
- Ketting: Lucardi












































































































































Wat vind jij het mooiste item van deze outfit?

Liefs,
Lisa

11 opmerkingen:

  1. super leuke outfit! vind vooral je sjaal echt heel leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfit, je sjaal vind ik heel tof! Pluizig haar door de regen.... I know the struggle, haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat een tof outfit zeg! Die schoenen wil ik zo graag.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige outfit! Dé schoenen wil ik al zo lang!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie kleurencombinatie, leuk!

    Liefs, Elbrich

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wauw, ik vind je sjaal echt prachtig! Het is een keer iets anders dan de normale herfst getinte sjaals. Verder vind ik je schoenen ook heel tof!
    Liefs,

    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Precies om die reden heb ik de sjaal ook gekocht haha! Ik hou van die zachte kleurtjes die echt perfect bij de herfst passen. En ik ben ook nog steeds zo blij met mijn sperry's <3 Leuk dat je een reactie achter hebt gelaten! Liefs

      Verwijderen

Labels