vrijdag, oktober 30, 2015

New in || Oozoo Timepieces horloge roze/grijs !




Maak kennis met mijn allernieuwste aankoop: een Oozoo Timepiece horloge in de kleur roze/grijs. Één van mijn docenten op het Saxion droeg laatst dit horloge en ik was direct verkocht, want wauw wat is dit horloge mooi! Hij is vrouwelijk, stoer en heel bijzonder door de kleurcombinatie. Natuurlijk ben ik hem thuis gelijk op internet gaan opzoeken en nadat ik hem gevonden had, heb ik hem eigenlijk direct besteld... oeps! Maar dit horloge vind ik gewoon ZO mooi en dat heb ik echt bijna nooit bij horloges. In dit artikel vertel ik meer over het horloge en laat ik wat detailfoto's zien, die ik zelf heb gemaakt (trots, hihi!). Kijk je mee ?

Soms heb je van die items, waarvan je direct onder de indruk bent. Nou, dit heb ik tot nu toe alleen gehad bij mijn nike sneakers (die ik al minstens 1,5 jaar heb). Toen ik dit horloge zag, was ik echt gelijk verkocht. Ik vind de kleur van het horlogebandje heel bijzonder en het klokje vind ik gewoonweg prachtig: niet te groot, maar ook zeker niet te klein. En de kleurencombinatie van het bandje en het klokje is om bij weg te dromen; lekker vrouwelijk, maar toch ook wel weer heel stoer. Ik hou echt van deze combinatie hihi <3.



Het horloge is van het merk Oozoo: een merk, dat naar mijn mening hele goede horloges verkoopt tegen een niet al te hoge prijs. Vaak hebben ze een vast bedrag voor hun horloges, meestal ligt dit tussen de €39,95 en €59,95. Ik heb een aantal jaren geleden ook een Oozoo horloge gehad, maar deze ben ik toen een keer verloren op vakantie, whoops! Ik ben heel blij dat ik nu weer een Oozoo horloge aan mijn accessoires toe mag voegen en ik weet zeker dat ik er heel veel plezier van ga hebben, aangezien dit horloge echt bij mij past. Ik ben vrouwelijk, maar ik kan af en toe ook heel stoer (en af en toe een beetje lomp) zijn hihi.




Leuk feitje: ik kreeg het horloge woensdagmiddag binnen: één dagje voor mijn blogverjaardag, dus eigenlijk is het gewoon een cadeautje voor mijn blog haha. Super leuk :)

Het horloge heb ik besteld bij www.brandfield.nl voor €43,95 incl. verzendkosten.De levering was echt supersnel: ik heb hem dinsdagmiddag besteld en ik had hem de volgende dag al in huis. Het horloge was verpakt in zo'n leuke verpakking, dat ik deze ook even met jullie moest delen. Want zeg nu zelf, deze verpakking is toch schattig ?!



Wat vind jij van mijn nieuwe horloge?

Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Zeker een mooie horloge, mooie kleuren ook! Veel plezier ermee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie horloge! De kleur vind ik ook echt super mooi. Ik draag zelf eigenlijk nooit horloges, haha. Maar deze vind ik echt leuk :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi is 'ie! Inderdaad een goede combi tussen vrouwelijk en stoer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind deze echt mooi! Van dat rosékleurige hou ik heel erg <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel mooi, vind de kleur van het bandje ook prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gaaf horloge! Ik houd van die rose-gouden kleur <3 En wat mooi verpakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Labels