woensdag, oktober 28, 2015

Review || Guhl haar producten pluiscontrole & veerkracht !



Vandaag heb ik een review voor jullie van drie haar producten van het merk Guhl! Ik vind Guhl een heerlijk merk, maar tot nu toe miste ik een lijn die speciaal gericht was op het af en toe pluizend krullend haar. Zelf heb ik namelijk best veel krullen en lang niet alle haar producten werken even goed op dit haar, wat vaak heel frustrerend is voor mij. Ik heb weleens gehad, dat ik een duur product had aangeschaft en het gewoon echt super slecht bleek te werken voor mijn haar... vervelend! Nu heeft Guhl een lijn die speciaal geschikt is voor krullend en pluizend haar, namelijk de pluiscontrole & veerkracht lijn! In dit artikel laat ik jullie weten wat ik van deze drie producten vind en of ik ze aan zou raden. Kijk je mee?

Deze lijn kenmerkt zich door een roze ontwerp en het basisingrediënt awapuhi-olie. Awapuhi is een bloem en is vooral geschikt voor een shampoo/conditioner vanwege het feit, dat het sap uit de awapuhi plant een hele verzachtende en glanzende werking op het haar heeft. Nog een voordeel van deze olie: hij ruikt echt onwijs lekker! Alle drie deze haar producten van Guhl ruiken heerlijk zoet, exotisch en tropisch: vooral de shampoo heeft een sterke geur. Ook bevatten alle producten de stof keratine; een lichaamseigen stof, die voor sterke nagels en sterk haar zorgt. Door de toevoeging van keratine in deze producten, zal het haar nog steviger en sterker aanvoelen, super fijn dus!

Door deze fijne stofjes die in de producten zitten en het leuke ontwerp van de flacons, werd ik al snel nieuwsgierig naar de werking van de producten! Ik heb de producten nu voor ongeveer een maandje uitgeprobeerd en hieronder zie je wat ik nu eigenlijk van de werking van de producten vind!



Shampoo (€6,40 - 200 ml)
Beloofd:
Dit staat op de voorkant van het flacon: "De shampoo van Guhl temt het haar vanaf de aanzet tot in de punten en behoudt de natuurlijke veerkracht - voor zijdezacht haar vol levendigheid". De shampoo belooft het volgende:
- Maakt de ruwe haarstructuur glad voor soepel vallend haar;
- Versterkt het haar in de kern en geeft daarmee elasticiteit en veerkracht voor natuurlijke levendigheid.

Eigen ervaring:Nu ik deze shampoo voor een tijdje gebruik, merk ik absoluut dat mijn wat rustiger wordt qua pluizigheid en dat mijn haar wat gezonder aanvoelt door de rijke voeding die de shampoo aan mijn haar geeft. Mijn haar is inderdaad soepeler na het gebruiken van de shampoo en mijn haar is een stuk handelbaarder na het douchen. Het voordeel van dit product vind ik, dat je maar heel weinig van de shampoo nodig hebt om een lekker schuimend koppie te krijgen. Ondanks dat het aanschaffen van de shampoo misschien iets duurder dan een andere shampoo is, gaat de shampoo wel erg lang mee!



Conditioner (€6,40 - 200 ml)
Beloofd:Op de voorkant van het flacon staat het volgende: "De conditioner van Guhl temt het haar vanaf de aanzet en behoudt de natuurlijke veerkracht en maakt het haar direct makkelijk doorkambaar, zonder het te verzwaren". Verder belooft de conditioner precies dezelfde dingen als de shampoo, alleen belooft hij al extra puntje dat het haar gemakkelijker doorkambaar is.

Eigen ervaring:Deze conditioner trekt snel in en maakt mijn haar na het uitspoelen direct zachter! Met deze conditioner voel ik mij echt een prinsesje, aangezien het product zo lekker luxe aanvoelt. Misschien komt het ook wel door de kleur van het flacon dat ik mij een prinsesje voel? Haha.
De conditioner versterkt naar mijn mening de werking van de shampoo: wanneer je ze samen gebruikt, merk je ook echt verschil dan wanneer je alleen de shampoo gebruikt. Deze conditioner geeft net wat extra's, waardoor je haar nóg zachter aanvoelt, nóg steviger aanvoelt en uiteindelijk nóg mooier valt. Ik ben zeker te spreken over de werking van de shampoo en conditioner.



Spray (€7,99 - 180 ml)
Beloofd:De voorkant van het flacon van deze spray vertelt het volgende: "De spray van de pluiscontrole & veerkrachtlijn van Guhl temt het haar direct en geeft het veerkracht. Daarnaast beschermt het tegen pluizen en maakt het het haar direct makkelijk doorkambaar, zonder het te verzwaren". De spray belooft ook nog het één en anders, zoals jullie hieronder kunnen lezen:
- Houdt zelfs het meest onhandelbare haar direct en gericht onder controle;
- Geeft zichtbaar meer veerkracht aan het haar;
- Beschermt tegen pluizen van het haar;
- Maakt het haar direct makkelijk doorkambaar, zonder het te verzwaren.

De spray is zowel op droog als nat haar aan te brengen en hoeft niet uitgespoeld te worden. Dit scheelt weer tijd onder de douche dus haha!

Eigen ervaring
Op nat haar werkt de spray super! Mijn krullen worden verstevigd en de pluizigheid is bijna nergens meer te kennen. Ook ruikt mijn haar weer heerlijk <3. Op droog haar zou ik deze spray niet aanraden: je haar wordt dan heel snel vettig en plakkerig, bah! Bij mij voelt het dan echt alsof ik iets van bier in mijn haar heb zitten en dat wil je natuurlijk niet. Mocht je deze spray dus willen gaan gebruiken: gebruik hem dan wel op nat haar!!

Ondanks dat ik krullen heb, heb ik geen last van onwijs pluizend haar, dus of de spray goed werkt op héél pluizend haar weet ik niet. Ben benieuwd of één van jullie dit misschien weet?!

Naast deze drie producten bevat de pluiscontrole & veerkrachtlijn ook nog een ander product, namelijk het repair masker. Dit product heb ik helaas nog niet uitgeprobeerd, maar ik zou deze zeker uit willen proberen. Ben benieuwd of dit masker nog een extra toevoeging heeft voor mijn haar :)



Ik ben erg te spreken over deze drie producten van de pluiscontrole & veerkrachtlijn en zal deze het komende najaar dan ook zeker gaan gebruiken. Mijn haar is in de winter namelijk veel pluiziger dan in de zomer, dus dan komen deze producten zeker van pas!

Ben jij fan van de haar producten van Guhl?

Liefs,
Lisa

4 opmerkingen:

  1. Fijne review! Super dat deze producten goed werken voor jou :) Ik heb geen krullen dus deze lijn sla ik over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was al erg benieuwd naar deze producten, fijne review! Ik heb zelf ook last van pluizig haar, ondanks ik geen krullen heb. Ik denk dat ik deze 3 producten ook maar eens ga aanschaffen. Ze klinken erg goed! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne review! Zelf heb ik ook best wel last van pluizig haar en soms springt het alle kanten op, deze producten lijken daar wel geschikt voor. Ga ze binnenkort eens proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah wat een goed artikel! Fijn dat deze producten zo goed werken voor jou haar! Krullen hebben inderdaad altijd net iets meer en andere producten nodig! Zeker nu het kouder wordt, pluist en krult je haar nog meer..althans dat heb ik, haha..

    BeantwoordenVerwijderen

Labels