donderdag, januari 14, 2016

# Mijn favorieten van dit moment !





Eindelijk heb ik de tijd gevonden om weer eens een artikel online te zetten! De afgelopen weken waren zo druk en hectisch met feestjes, gezellige avondjes, veel werken en de vrije tijd die ik had, heb ik dan ook besteed aan lekker veel slapen en ontspannen. Wel heb ik, doordat ik er even uit ben geweest, weer fijne inspiratie opgedaan waardoor ik de komende weken lekker wat artikelen kan doorschrijven! Vandaag ben ik gelijk goed met één van mijn favoriete onderwerpen, namelijk het laten zien van mijn favoriete items van dit moment. Deze keer heb ik eigenlijk vooral producten voor de verzorging en reiniging van het lichaam... daar heb ik de afgelopen weken namelijk veel behoefte aan gehad haha. Lees je mee?





1. ROC Double Action eye make-up removerSinds ik dit product een aantal maanden geleden heb ontdekt, is dit mijn favoriete eye make-up remover ooit! Met doekjes moet ik meer moeite doen om mijn make-up er goed af te krijgen en met dit product van ROC gaat het gewoon veel gemakkelijker! Daarnaast is hij perfect voor gevoelige ogen, zoals die van mij. Ik heb nog nooit last gehad van pijnlijke ogen met dit product. 

2. Rituals Oriental Energy fine liquid handwash
Dat ik een Rituals fan ben, dat is inmiddels al niet meer nieuw meer! Maar in deze favorietenlijn zit er toch wel een heel verrassend product tussen van Rituals, namelijk een handzeep. En dat nog wel met de limited edition geur "oriental energy", welke mijn absolute favoriet is van alle geuren! Zo jammer, dat deze geur limited edition is... Ze mogen hem van mij wel aan het vaste assortiment toevoegen! De verpakking vind ik een echte eye-catcher en door de rode kleur ziet hij er pittig uit! De geur is heel anders dan je verwacht als je de verpakking ziet, want deze is heerlijk zacht! De handzeep bevat cacao en almond melk en dat maakt de geur zo zacht. Ik voel me weer helemaal fris als ik mijn handen met deze zeep heb gewassen haha.












Garnier Loving Blends
Mijn favoriete producten van het haar op dit moment zijn overduidelijk de producten van de garnier loving blends lijn en dan specifiek de honing goud producten. Ik moet echt mijn complimenten geven voor de manier van vormgeven bij deze lijn, want ze zien er gewoon super uit! De honing zorgt voor zacht haar, wat  je de hele dag nog ruikt. Heerlijk! <3. Zowel de shampoo als het herstellend masker zijn geweldig, maar wanneer je ze samen gebruikt is het nog fijner. De shampoo stond in december 2015 ook al in het rijtje van favorieten hihi!


1. Etos Jasmine & Vanilla shower foamEen wat goedkopere variant van de foaming shower gels is deze zachte foaming shower gel van de Etos met jasmijn en vanille. Deze voelt zacht aan op de huid en ik vind de geur heerlijk! Daar komt bij dat hij maar €4,95 kost en dat is in vergelijking met Rituals natuurlijk wel een stuk goedkoper. Naar mijn mening doet hij helemaal niet onder voor Rituals en ik moet eerlijk toegeven, dat de geur van dit product gewoon lekkerder is dan de meeste producten van Rituals.

2. Megaslof <3
Deze grote "slof" heb ik voor kerst gekregen en sindsdien maak ik er zeer veel gebruik van haha. Zodra ik aan mijn bureau ga zitten om te studeren of om een serie te kijken, pak ik deze slof tevoorschijn en mijn voeten zijn de hele tijd warm. Ook vind ik hem er zo schattig uit zien <3.

Oh, wat is het trouwens weer heerlijk om weer lekker artikelen weg te kunnen typen! Ik heb mijn blog echt gemist en ik ben dan ook onwijs blij, dat ik nu gewoon lekker even de tijd heb om van me af te schrijven! Ook hoop ik binnenkort weer een aantal outfitposts te kunnen maken; ik heb namelijk best wat nieuwe items gekocht en die wil ik graag laten zien!

Wel ben ik eigenlijk benieuwd naar wat jullie hebben gedaan de afgelopen weken! En natuurlijk wat jullie favoriete producten van dit moment zijn!
Laat het me weten door een reactie achter te laten!

Liefs,
Lisa

7 opmerkingen:

  1. Rituals hammam! Wat een heeerlijk product is dat! Het ruikt naar sauna dus daar ontspan ik gelijk van. Deze week op wintersport en na een dag skieen is een bad heerlijk! Helaas de rituals niet mee! :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat kan ik me heel goed voorstellen! Jammer dat je de Rituals niet mee hebt genomen, dat maakt een bad nog zoveel luxer hihi!

      Verwijderen
  2. Heerlijke producten! De Garnier Loving Blends producten ben ik toch ook wel benieuwd naar. Toch binnenkort ook maar de honing goud uitproberen :) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze lijn is het echt waard om uitgeprobeerd te worden; hij is zo heerlijk! Alleen die geur al... heerlijk hihi <3.

      Verwijderen
  3. Goedemorgen lieve dochter,

    Wat leuk om weer een nieuwe blog te lezen van je...........ziet er allemaal heerlijk uit dat spul maar voor mij is het helaas niets....:-))

    Gr. Pap

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat haarmasker van Garnier heb ik ook, heerlijk :) Rituals is ook zo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen

Labels