zaterdag, januari 23, 2016

Outfit: koud weer, groene parka en grijze muts !



Afgelopen dinsdag ben ik weer foto's wezen maken van mijn outfit van die dag en wauw, wat was het die dag KOUD! Tijdens het maken van de foto's voelde ik echt mijn tenen blauw worden en mijn neus vroor er zo wat af... Wel was het licht echt prachtig en dit heeft ervoor gezorgd dat mijn vriend en ik de kou hebben kunnen trotseren en een aantal mooie outfitfoto's hebben kunnen maken. In dit artikel laat ik jullie het resultaat zien van 20 minuten bikkelen in de kou haha :)

Eigenlijk zijn wij bloggers maar rare mensen: we maken overal foto's van en gaan met -6 buiten foto's maken van een outfit... soms kan ik er echt niet met mijn hoofd bij haha. Maar het blijft leuk om te doen en helemaal als ik dan de resultaten zie van dat harde werken, dan ben ik toch wel heel erg blij met mijn hobby en trots op dat ik zo gemotiveerd ben om iets moois van deze hobby te maken.

Eigenlijk had ik een outfitpost van mijn onesie moeten maken, want daar heb ik afgelopen week letterlijk in geleefd. Ik vond het buiten zo vreselijk koud, dat ik direct na school mijn knalroze onesie aan trok om vervolgens achter mijn bureau te kruipen en blogartikelen weg te tikken of om verslagen voor school te schrijven. Misschien dat mijn onesie wel centraal komt te staan bij de volgende outfitpost haha! 

De laatste paar weken heb ik zo vaak truien gedragen, dat de truien mij op een gegeven moment even helemaal de neus uitkwamen. Nou, dat had ik dus dinsdag. Ik besloot om mijn favoriete zwarte leren jasje, mijn zakelijke blouse, mijn nog-best-wel-nieuwe G-star broek en mijn comfortabele warme laarzen aan te trekken. Om de outfit iets geschikter voor de kou te maken, trok ik mijn gevoerde groene parka aan en trok ik mijn nieuwe grijze muts op. Deze muts heb ik gekregen voor kerst en sindsdien draag ik hem elke dag: hij is zo lekker warm en stiekem vind ik hem ook nog best leuk staan hihi!

De foto's zijn gemaakt tegen 14:30, maar de zon kleurde de lucht oranjeachtig, alsof de zon al aan het ondergaan was. Dit zie je ook terug op de foto's en eigenlijk vind ik dat wel heel gaaf!

Kijk hieronder mee voor de foto's:











































































































De blouse is trouwens van de H&M, de laarzen van Dolcis, het horloge van Oozoo, de parka van The Sting, het leren jasje van Primark en de broek van G-star. De muts is een cadeau, dus ik weet niet waar deze vandaan komt!

Heb jij al outfitfoto's gemaakt met deze kou?

Liefs,
Lisa

13 opmerkingen:

  1. Omg ja wat is het koud geworden! Maar je foto's zijn zo mooi, die zijn het wel waard toch? :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Aw, wat een lieve reactie! Het was het zeker waard haha :)

      Verwijderen
  2. Leuke foto's heb je gemaakt! Het ziet er inderdaad erg koud uit vooral op foto vier hihi. Ik vind je laarzen echt mooi! -x-

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke outfit en heerlijke parka!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat heb je niet over voor je mooie blog post... blauwe tenen en bijna zonder neus. Het zijn mooie foto's en outfit geworden. Ik ben fan van jouw laarzen en je groene jas.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ondanks dat het inderdaad onwijs koud was zijn de foto's wel heel mooi geworden. Ik heb ook wel eens outfit foto's gemaakt terwijl het koud was, maar niet zo koud.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oooh wat een mooie foto's en outfit zeg!
    Liefs Iep xo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke outfit! Die muts maakt het echt af, heerlijk voor bij dit koude weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie foto's en leuke outfit! Vooral je laarzen vind ik erg mooi. Knap dat jullie de kou hebben getrotseerd! Ik heb al een hele tijd geen outfitfoto's gedeeld, mede door de kou haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat lijkt je jas lekker warm zeg, vind je outfit erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hele leuke outfit Lisa! Ik heb eigenlijk nog nooit outfit foto's gemaakt (shame on me.) Maar wat zijn de foto's gaaf geworden zeg! x

    BeantwoordenVerwijderen

Labels